«Τον συνάντησα πρώτη φορά στον ξενώνα φιλοξενίας, ενώ μου άνοιγε την πόρτα. Η μαμά προσπαθούσε να του φορέσει τα καινούργια ρούχα που είχε πάρει για την ξεχωριστή αυτή στιγμή. Φορούσε ένα καπέλο του Spiderman και μόλις με αντίκρισε, τέντωσε ψηλά τα χεράκια του ζητώντας να τον πάρω αγκαλιά. Δεν χρειάστηκε να πούμε τίποτα άλλο. Ήταν έτοιμος να ζήσει μία μέρα διαφορετική… μακριά από νοσοκομείο, γιατρούς και εξετάσεις», μας είπε η νεράιδα του.

Είχε ευχηθεί να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Είναι έξυπνος και καταλάβαινε τι θα μπορούσε να ακολουθήσει, όμως αυτό που συνέβη δεν το είχε φανταστεί! Η νεράιδα του έδωσε τη μάσκα του Batman. Καμαρωτός με τη μάσκα του Super Ήρωα, έδειχνε έτοιμος για κάθε δοκιμασία που θα ακολουθούσε και αισθανόταν ακόμη πιο δυνατός παρατηρώντας την έκπληξη όλων των γύρω του. Δοκίμασε τις δυνάμεις του σε διάφορα παιχνίδια, τα οποία κέρδιζε ένα – ένα και μαζί με κάθε νίκη κέρδιζε δώρα. Μα τι μέρα είναι αυτή; Υπήρχαν τόσα δώρα μπροστά του που δεν ήξερε από ποιο να ξεκινήσει. Όμως οι εκπλήξεις για τον batboy δεν είχαν τελειώσει.

Ο Batman ξεπήδησε ξαφνικά μπροστά του και ο μικρούλης έκπληκτος για δευτερόλεπτα δεν ανέπνεε. Ήταν αδύνατο να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του, τον ήρωά του ολοζώντανο. Ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του και έτρεξε κατά πάνω του. Ο μπαμπάς μας είχε εκμυστηρευτεί πως αυτό που ήθελε o μικρός μόλις αντίκριζε το batman ήταν να πέσει πάνω του και να του κάνει μία τεράστια αγκαλιά. Ακριβώς έτσι συνέβη! Ο μικρός batboy δεν ξεκολλούσε από δίπλα του. Μπήκε σε όλα τα παιχνίδια με τον Batman παρέα. Έκαναν τα πάντα μαζί· μέχρι και το μονοπάτι από τ’ αστέρια, μαζί το ακολούθησαν. Παρέα ανακάλυψαν το γεμάτο μπαλόνια batmobile, που ο super ήρωας είχε φέρει για το μικρό του φίλο. Ήταν και η μόνη στιγμή που το batboy αποχωρίστηκε τον Batman: η στιγμή που ανέβηκε στο υπερσύγχρονο όχημά του. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον μικρό να οδηγεί το αμαξάκι και να κοιτάζει διαρκώς γύρω του αναζητώντας το Batman. Ένιωθε ασφάλεια κοντά του και τώρα πια είχε κάτι από εκείνον. Ήταν απίστευτα χαρούμενος που επιτέλους η ευχή του είχε εκπληρωθεί! Ήταν πλέον ο πιο αγαπημένος φίλος του Βatman και ο πιο ατρόμητος ονειροπόλος μαχητής!!!

τους εθελοντές: Ειρήνη Τσομάκου, Δημήτρης Βαρβάτος, Cosplayer (Batman) Αλέξανδρος Μπέης

τους χορηγούς σε είδος: Πάρρας Euronics, Allou Fun Park, Ella Greek Cooking, E-fantasy.gr, Das Home, Open Sousame, Mattel, E-toys, Zuccherino, Sticky

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)