Η πιο βαθιά επιθυμία του Δημήτρη ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας. Μια ευχή, απλή θα έλεγε κανείς, αλλά και απόλυτα λογική για έναν υπέροχο, ανεξάρτητο έφηβο, που αγαπάει την τεχνολογία. Φυσικά, οι νεράιδες μόλις πήραν την ευχή του Δημήτρη ξεκίνησαν ετοιμασίες! Καμία ευχή δεν είναι απλή για εκείνες!

Μια ζεστή ημέρα του Σεπτέμβρη, λοιπόν, ήταν όλα έτοιμα για λίγη μαγεία! Ήταν επιτέλους η ώρα να πραγματοποιηθεί η ευχή του Δημήτρη.

Οι εθελοντές μας φορτώθηκαν δώρα, μπαλόνια και ξεκίνησαν για το σπίτι του, μια που εκεί είχε ζητήσει να γίνει η εκπλήρωση της ευχής του, μόνο με την οικογένειά του, που είναι πάντα δίπλα του.

Οι γονείς του Δημήτρη, μας υποδέχθηκαν με έκδηλη χαρά, αλλά και αγωνία, μην χαλάσει η έκπληξη! Όλοι μαζί ετοιμάσαμε το «τραπέζι της χαράς», με όλα τα δώρα για τον Δημήτρη και τον αδερφό του και πολύχρωμα μπαλόνια.

Όταν ήρθε η ώρα να έρθει κι ο Δημήτρης, η έκπληξη στα μάτια του, αλλά και η χαρά του, ήταν μεγάλη. Ο αδερφός του, που τον απασχολούσε μέχρι να ετοιμαστεί η έκπληξη, ενθουσιάστηκε με τα δώρα του, όπως και ο Δημήτρης. Η αγωνία του και η έντασή του παρόλα αυτά ήταν έντονη, καθώς ξετυλίγοντας πακέτα δεν έβλεπε αυτό που περίμενε, το κινητό του! Τα ξωτικά μας, ήθελαν να τον κρατήσουν λίγο ακόμα σε αγωνία, κι έτσι το είχαν κρύψει για να του το δώσουν τελευταίο. Όταν το πήρε στα χέρια του, άρχισε να το ανοίγει διστακτικά χωρίς να είναι σίγουρος πως ήταν αυτό. Μόλις το ξετύλιξε και το είδε, τα μάτια του έλαμψαν! Ήταν πλέον ευτυχισμένος, η ευχή του πραγματοποιήθηκε!

Οι εκπλήξεις, όμως, που είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες δεν είχαν τελειώσει… και μπορεί ο άνεμος να μην ήταν ευνοϊκός για πτήσεις και περιπλανήσεις, τα ξωτικά μας όμως, τα κατάφεραν, όπως πάντα, και μετά από μια μικρή περιπέτεια επέστρεψαν με πίτσες για όλους και, φυσικά, μια λαχταριστή τούρτα-κινητό, που τους ενθουσίασε όλους!

Ο Δημήτρης είναι ένα συνεσταλμένο και κλειστό παιδί, που όμως μπόρεσε να γίνει σε όλους αντιληπτή η χαρά, η δύναμη και η αισιοδοξία που άντλησε μέσα από την εκπλήρωση της ευχής του!

τους εθελοντές μας: Κωστής Καραματίδης, Ανδρέας Ψάλτης

τους χορηγούς σε είδος: Patisserie Ξωνίκης, Nikos Patsidis Photography, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)