Tο υπέροχο χαμόγελο, που είναι συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Βασίλη, κι έγινε ΑΚΟΜΑ πιο ΜΕΓΑΛΟ τη μέρα της ευχής του, δε θα φύγει ποτέ απ’ το μυαλό μας!

Ως εκκολαπτόμενος youtuber και δεινός gamer, ευχήθηκε ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να βλέπει βίντεο και να παίζει παιχνίδια. Ήξερε πολύ συγκεκριμένα τι ήθελε, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ήξερε, επίσης, ότι την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του δεν ήθελε να καλέσει κόσμο. Ήθελε μόνο την αγαπημένη του οικογένεια και να γίνει σε εξωτερικό χώρο, για να το απολαύσει περισσότερο. Οι επιθυμίες του μας εξέπληξαν όσο και η σοβαρότητα και η ωριμότητά του.

Έτσι και έγινε! Μιας και του αρέσουν και τα όπλα, ένα παιχνίδι με νεροπίστολα στήθηκε στην αυλή τους! Οι νεράιδες και τα ξωτικά είχαν κρύψει τα πακέτα σε διάφορα σημεία και με τη βοήθεια των νεροπίστολων ο Βασίλης ανακάλυπτε ένα-ένα τα πακέτα, με τελευταίο το πολυπόθητο laptop! Ανοίγοντας τα πακέτα, ξεπρόβαλαν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ακουστικά, ποντίκι, mousepad, κλπ., που δεν είχε καν φανταστεί ο μικρός μας φίλος ότι θα λάμβανε μαζί με το laptop!

Αφού ανοίχτηκαν όλα τα πακέτα και τα πολύτιμα αντικείμενα πήραν τη θέση τους στο ολοκαίνουργιο gaming γραφείο, σειρά είχε το πάρτι!  Πολύ φαγητό, πολύ κέφι και πολύ παιχνίδι έκλεισαν τη μέρα του Βασίλη με τον ωραιότερο τρόπο!

τους εθελοντές μας: Μαρούλα Μπουσμπούκη, Θάνος Πατούνης

τους χορηγούς σε είδος: VM Photography, Αρτοζαχαροπλαστείο Νίσσου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!