Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του άναψε το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου το εορταστικά στολισμένο Fashion City Outlet, σε μια γιορτή ντυμένη με ήχους πιάνου και με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους που έχουν την ανάγκη να νιώσουν και πάλι παιδιά.

Το φετινό δέντρο του Fashion City Outlet είναι το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς είναι στολισμένο αποκλειστικά με το Αστέρι της Ευχή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Υποστηρίζοντας ενεργά το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, το Fashion City Outlet φιλοξένησε παράλληλα και ειδικό περίπτερο με εθελοντές του οργανισμού. Στο περίπτερο που βρισκόταν δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, μπορούσε όποιος το επιθυμούσε να προμηθεύεται το Αστέρι της Ευχής που διαθέτει κάθε χρόνο το Make-A-Wish Ελλάδος για να ενισχύσει το έργο του. Οι πελάτες του Εκπτωτικού Κέντρου μπορούσαν είτε να πάρουν τα αστέρια για το δέντρο του σπιτιού τους, είτε να προσθέσουν ένα στολίδι με την ευχή τους στο δέντρο του Fashion City Outlet!

Το αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας έχει στολιστεί γιορτινά από άκρη σε άκρη και σε διάφορα σημεία του έχουν δημιουργηθεί ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γωνιές, που εξάπτουν την φαντασία και απογειώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα και την χαρά των εορτών.

Οι διάφορες δραστηριότητες για την περίοδο των εορτών θα ξεκινήσουν από τις 17 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, θα διασκεδάζουν τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται από την πολιτεία.