Ο Γιάννης είναι ένα παιδί πανέξυπνο με τεράστια όρεξη για μάθηση, αλλά και παιχνίδι. Άλλωστε, τα παιδιά είναι πάντα παιδιά, όσο και να μεγαλώσουν… Δεν χορταίνει να μαθαίνει συνεχώς καινούριες πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα και γεγονός βρεθεί στο διάβα του! Το μεγάλο του πάθος είναι ο κόσμος της τεχνολογίας!

Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθειά μας, ώστε να συνεχίσει τον δρόμο του σε αυτό το τόσο ενδιαφέρον και συνάμα μακρύ ταξίδι της γνώσης… Ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming, ώστε να έχει πάντοτε ελεύθερη πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται, αλλά και να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια σαν ένα μικρό διάλειμμα.

Οργανώσαμε την ευχή του αναλυτικότατα, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια. Στον κόσμο των ευχών, όμως, τα απρόβλεπτα δεν σταματούν ποτέ και έτσι, εκεί που ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε πράξη όσα σχεδιάζαμε, η μαμά του μας ενημέρωσε ότι, λόγω έκτακτων συνθηκών, η ευχή έπρεπε να αναβληθεί.

Γνωρίζαμε πως ο Γιάννης μας περίμενε πώς και πώς για την εκπλήρωση της ευχής του. Έτσι, δεν το βάλαμε κάτω! Αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη…

Αθόρυβοι σαν νίντζα, περπατώντας – στην κυριολεξία – στα δάχτυλα των ποδιών μας, μεταφέραμε τα πάντα κάτω από το μπαλκόνι του και χτυπήσαμε το κουδούνι απροειδοποίητα! Καθώς έπρεπε να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις λόγω Covid, πετούσαμε στον Γιάννη ένα-ένα τα δώρα του κι εκείνος κάθε φορά που έπιανε ένα δεν κρατιόταν να το ανοίξει!

Μπορεί η ευχή του να έλαβε χώρα στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας, όμως δεν υστερούσε σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη ευχή. Η χαρά διαγραφόταν στο πρόσωπό του και ο ίδιος δεν είχε πραγματικά λόγια να εκφράσει αυτό που ένιωθε. Όταν του ζητήσαμε συγγνώμη που πήγαμε απροειδοποίητα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο του. Η ομάδα των VolunTeens, έστω και διαδικτυακά, ήταν παρούσα και παρακολουθούσε την εξέλιξη της ευχής με μεγάλο ενθουσιασμό!

Όταν άνοιξε και το τελευταίο δώρο του, τα έκανε ένα βουνό μπροστά του και προσπάθησε να τα μεταφέρει όλα μαζί στο δωμάτιό του. «Δεν θα κοιμηθώ απόψε, θα κάτσω να στήσω τον υπολογιστή μου», μας είπε και μας χαιρέτησε ανυπόμονος να μπει μέσα στο σπίτι και να ενώσει όλα τα κομμάτια του καινούριου υπολογιστή του…

θερμά τον Αχιλλέα, τον Γιώργο, τον Νίκο και τον Χριστόφορο από την ομάδα VolunTeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ Catering

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!