«Αυτός είναι υπολογιστής ή διαστημόπλοιο;», αναφώνησε ο Γιώργος με το που μπήκε στο δωμάτιό του. Κοίταξε γύρω του και όλα είχαν αλλάξει. Οι καλές του νεράιδες γνώριζαν πόσες δυσκολίες είχε υπομείνει μέχρι τώρα, οπότε «εμπλούτισαν» λίγο την ευχή του, στολίζοντας το δωμάτιο με τους αγαπημένους του ήρωες.

Η αντίδραση τού Γιώργου, μόλις άνοιξε την πόρτα, ήταν μία από τις πιο έντονες αντιδράσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το βλέμμα του είχε παγώσει και η χαρά με την κατάπληξη είχαν αναμειχθεί μεταξύ τους. Βλέπαμε το στήθος του να ανεβοκατεβαίνει. «Ευχαριστώ», κατάφερε να ψελλίσει. «Μα αυτά είναι πολλά, δεν το πιστεύω».

Κάθισε στον καινούριο υπολογιστή του και με τη βοήθεια του τεχνικού ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση. Ο Γιώργος κράτησε στα χέρια του το γράμμα της νεράιδάς του προσεκτικά… σαν γυαλί έτοιμο να σπάσει. Μόλις διάβασε το γράμμα τού ανθρώπου που τα είχε φέρει όλα αυτά εις πέρας, δεν συγκράτησε ούτε τη συγκίνηση ούτε τα δάκρυα που βρισκόντουσαν στην άκρη του ματιού του. Άλλο ένα «ευχαριστώ» προσπάθησε να μας πει. Τότε, κατάλαβε ότι το «ευχαριστώ» θα ήθελε πολύ να το ακούσει εκείνη… η νεράιδά του. Και κατευθείαν της τηλεφώνησε.

Πολλές είναι οι φορές που τα παιδιά μας δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους. Πολλές είναι οι φορές που νομίζουν ότι «όλα αυτά είναι πολλά». Όταν γνωρίζεις, όμως, τέτοιους ήρωες που καθημερινά δίνουν μάχη για την υγεία και τη ζωή τους, τίποτα δεν είναι «πολύ». Και για τις νεράιδες, η αντίδραση του μικρού Γιώργου ήταν το μόνο «ευχαριστώ» που χρειάζονταν.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου, Μαρία Τσιροπούλα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Evros Car Rental, Βιοκαρπέτ, Seven World, Girgiris Decoworld, JYSK, Nostos Cafe, Chocolates Signature Delights, Κώστας Σαρμίδης, Αλέξης Καδόγλου, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!