Η Ι. είναι μία αληθινή ηρωίδα, που στην εφηβεία της βιώνει μία πολύ διαφορετική καθημερινότητα από  αυτή των συνομηλίκων της. Από τη διάγνωσή της και μετά έχει περιοριστεί αναγκαστικά και περνάει πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι της, μακριά από φίλους και βόλτες. Δεν χάνει, όμως, στιγμή το χαμόγελό και την αισιοδοξία της και είναι ένα κορίτσι που σε κερδίζει από την στιγμή που το συναντάς.

Μία από τις μεγαλύτερές της επιθυμίες ήταν να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί να κάνει τις εργασίες της, αλλά και να ψυχαγωγείται, βλέποντας βιντεάκια και σερφάροντας στα κοινωνικά δίκτυα, όπως κάθε συνομήλικός της. Θέλει να μπορεί να το έχει μαζί της όπου κι αν πηγαίνει.

Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της, έτσι και η ίδια αγαπάει τον κόσμο της ομορφιάς και εκμυστηρεύθηκε στη νεράιδά της ότι θα της άρεσε πολύ να μπορέσει να απολαύσει και η ίδια μία εμπειρία περιποίησης και spa. Ονειρευόταν να ζήσει στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης, όπου θα την έκαναν έστω και για λίγο να ξεχάσει την ασθένεια και τις θεραπείες και να νιώσει ανέμελη, όπως κάθε συνομήλικη της. Έτσι, οι δύο αδερφές απόλαυσαν μία μοναδική περιποίηση, ειδικά σχεδιασμένη για εκείνες που ολοκληρώθηκε με ένα μανικιούρ που τόσο επιθυμούσαν! Η Ι. μας δεν μπορούσε να αποφασίσει τι χρώμα ήθελε για τα νύχια της και έτσι, με παιχνιδιάρικη διάθεση, αποφάσισε να κάνει όλα τα αγαπημένα της χρώματα. Όταν τελείωσαν, το προσωπάκι της έλαμπε από χαρά!

Στη συνέχεια οι νεράιδες οδήγησαν την οικογένεια στο εστιατόριο με τα αγαπημένα burgers της Ι. κι εκεί την υποδέχτηκε ένα βουνό από πακέτα! Έκπληκτη και πλημμυρισμένη από χαρά ξεκίνησε να ξετυλίγει ένα-ένα τα πακέτα και να ανακαλύπτει τα φοβερά δώρα της. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της πως όλα αυτά ήταν δικά της. Χίλιες σκέψεις για το πώς θα τα αξιοποιήσει περνούσαν συνεχώς από το μυαλό της και μερικές τις μοιραζόταν και μαζί μας. Το laptop, που ήρθε στο τέλος, ήταν αυτό που λέμε «το κερασάκι στην τούρτα» για μία πραγματικά αξέχαστη ημέρα για το κορίτσι μας!

Πλέον θα μπορούσε να κάνει τις εργασίες της με ευκολία, αλλά και να περνά δημιουργικά το χρόνο της στο σπίτι.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Άννα Τσακαλίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Secretlab, Idolo Spa, Brothers in Law, Sugar Angel

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Red Loop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!