Ο Β. είναι ένας δεινός gamer. Και ως τέτοιος, δεν θα μπορούσε να έχει άλλη ευχή, εκτός από έναν υπολογιστή gaming, για να απολαμβάνει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Και είναι πολλά! Ο Β. δεν παίζει ένα παιχνίδι, αλλά πολλά, καθώς γενικά είναι ένα πολύ πληθωρικό παιδί, που καταπιάνεται συνεχώς με πολλά πράγματα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά και το μπάσκετ, αν και στο ποδόσφαιρο έχει λίγη περισσότερη αδυναμία.

Κι αυτή την αδυναμία του «εκμεταλλεύτηκαν» οι νεράιδες, ετοιμάζοντας ένα σωρό δώρα από την αγαπημένη του ομάδα. Ένα γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο ήταν η δικαιολογία για να τον απομακρύνουμε από το σπίτι, όπου τρύπωσε το ξωτικό μας κι έστησε τον υπολογιστή, όσο ο Β. και η οικογένειά του έλειπαν.

Στο εστιατόριο, η επίσης ποδοσφαιρόφιλη νεράιδα τους υποδέχτηκε και αμέσως έπιασαν την κουβέντα για το αγαπημένο του άθλημα. Παθιασμένος και ενθουσιασμένος, ο Β. απολάμβανε τη συζήτηση, όταν, ξαφνικά, χωρίς κανείς μας να το περιμένει, εμφανίστηκε μπροστά του ένα πρόσωπο που θαυμάζει πολύ. Αυτό ήταν! Το ταξίδι της ευχής του Β. είχε μόλις απογειωθεί σε άλλο γαλαξία, από την απίστευτη χαρά του! Με αυτή την τόσο απρόσμενη συνάντηση, το γεύμα, όπως ήταν φυσικό, εκτυλίχθηκε υπέροχα, με τον Β. να μη χορταίνει την παρέα. Όταν, δε, έφτασε η ώρα να φύγουν, κανείς δεν ήθελε! Όμως η αγωνία για τον υπολογιστή τελικά νίκησε κι έτσι ο Β. αποχωρίστηκε τον καινούργιο του φίλο και ξεκίνησε για το σπίτι. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, άρχισε να τσιρίζει από την αμέτρητη χαρά του και ούρλιαζε ότι είναι η καλύτερη μέρα της ζωής του! Ήξερε ότι θα έπαιρνε έναν υπολογιστή, είχε ήδη στήσει και το καινούργιο του γραφείο, δεν ήξερε όμως ότι θα έπαιρνε και όλα τα υπόλοιπα δώρα! Ήταν τόσο χαρούμενος, που δε σταματούσε να χοροπηδάει και να βγάζει μικρές κραυγές χαράς!

Σημείωσε, μάλιστα, στο ημερολόγιό του την ημέρα, ώστε να τη γιορτάζει κάθε χρόνο ως «την καλύτερη μέρα της ζωής του»! Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η μαμά του, μπορεί το όνειρο του Β. να ήταν ένας υπολογιστής, αλλά τελικά κέρδισε πολύ περισσότερα. Κέρδισε ανθρώπους, αγάπη και πολλές ελπίδες για όμορφη ζωή. Ήταν ένα μάθημα ζωής ότι η αδυναμία μπορεί να γίνει δύναμη! Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγάπη και την πολύτιμη συμβολή στην ευχή του Β.!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΕ ΑΡΗΣ, La Pasteria, Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου, Blue Soft, Παναγιώτης Μηνάς, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!