Κι έτσι ξαφνικά «προσγειώθηκε» στη νεράιδα Άννα μία πολύ ιδιαίτερη ευχή! Όχι ένα, αλλά δύο κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας έπρεπε να βρει, για δύο πανέμορφες αδερφές. Η Κ. και η Β. δεν είναι δίδυμες, αλλά είναι σίγουρα αχώριστες. Δύο σύγχρονα κορίτσια της εποχής τους, που λατρεύουν τα social media, φυσικά! Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να έχουν ευχηθεί κάτι διαφορετικό.

Η εκπλήρωση καθυστερούσε, καθώς υπήρχε έλλειψη στην αγορά, αλλά το ταξίδι της ευχής με τα δύο κορίτσια εκτυλισσόταν κανονικά. Μέχρι που έφτασε η μεγάλη μέρα. Δύο γλυκιές νεράιδες συνόδευσαν τα κορίτσια. Πού αλλού; Σε ένα ινστιτούτο αισθητικής, για να τις περιποιηθούν! Τι άλλο θα μπορούσε να έχει προγραμματίσει για αυτά τα δύο κορίτσια που αγαπάνε τη μόδα και την αισθητική;

Αμέσως μετά, είχε σειρά η επίσκεψη σε ένα από τα πιο όμορφα café της πόλης, σε μία υπέροχη ταράτσα με θέα όλη την πόλη και τη λίμνη. Εκεί συνάντησαν τους γονείς τους και την πιο αγαπημένη τους φίλη, απόλαυσαν τα ροφήματά τους και πέρασαν υπέροχα.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει ακόμα! Τα κορίτσια, από την πρώτη στιγμή, που περιέγραψαν πώς φαντάζονταν την ευχή τους, είχαν πει πως ιδανικά θα ήθελαν να πάνε σε ένα όμορφο εστιατόριο να φάνε sushi, που τους αρέσει πολύ. Η νεράιδα τους δεν μπορούσε να τους χαλάσει χατίρι, οπότε τα κανόνισε όλα σε ένα από τα καλύτερα ασιατικά εστιατόρια της πόλης. Όταν έφτασαν τα κορίτσια, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! Ούτε και όταν είδαν όλα τα δώρα που τους περίμεναν στο τραπέζι που είχαν ετοιμάσει ειδικά για εκείνες. Τα κινητά, όμως, άφαντα! Οι νεράιδες δεν ήξεραν τίποτα. Μήπως είχαν ξεχάσει να τα στείλουν; Μήπως καθυστερούσαν κι άλλο τελικά; Τα κορίτσια, όμως, ήταν τόσο χαρούμενα με όλες τις άλλες εκπλήξεις, που δεν τις ενόχλησε καθόλου. Παρήγγειλαν τα πρώτα πιάτα και περίμεναν εναγωνίως το sushi. Όταν, όμως εμφανίστηκαν οι σερβιτόροι, οι δίσκοι τους είχαν κάτι πιο ενδιαφέρον: τα πολυπόθητα κινητά! Ενθουσιασμένες ξετύλιξαν τα περιτυλίγματα και τα χαμόγελα φώτιζαν τα πρόσωπά τους!

Η τελευταία έκπληξη, δύο υπέροχες τούρτες με τα μονογράμματά τους και τις αγαπημένες τους γεύσεις, ήταν το καλύτερο κλείσιμο σε μία αξέχαστη μέρα, όπως μας είπαν!

θερμά τα Cook-Shop για τη δωρεά για την ευχή της Κ.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Β.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Αγαπίδου, Ξένια Σιανα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Speed Sector, Κωτσόβολος, Ethereal Nails & Beauty, Bonzai Asian Restaurant, Νούσιας Pastry Lab, JK Photography

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!