ΜΑΖΙ δίνουμε δύναμη στα παιδιά ευχής!

Κάντε μία δωρεά σήμερα

Κάθε δωρεά οποιουδήποτε ύψους είναι για εμάς σημαντική. Επιλέξτε με ποιο τρόπο επιθυμείτε να μας υποστηρίξετε και δώστε σήμερα σε ένα ακόμα παιδί τη δύναμη να προχωρήσει με αισιοδοξία και ελπίδα στη ζωή του!

  Απλή δωρεά – Τακτική δωρεά

  Μέλος

  Μία δωρεά στη χαρά (δωρεά αντί δώρου) ή τη δύσκολη στιγμή σας (εις μνήμην)

  Δωρεά σε είδος, ανάλογα με τις ανάγκες μας

Εταιρικές δωρεές / χορηγίες

Είναι όμορφο να παλεύεις για ένα όμορφο και ηχηρό αποτέλεσμα ΜΑΖΙ με ανθρώπους που γίνονται συνοδοιπόροι σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμβάλλετε στην εκπλήρωση των ευχών των παιδιών μας.

  Εταιρικές συνεργασίες

  Οικονομική ενίσχυση

  Υιοθεσία ευχής

  Δράσεις για εργαζομένους

  Χορηγίες σε είδος

  Άλλοι τρόποι υποστήριξης

Διοργανώστε για εμάς

Μια καλή αφορμή, ένας «καλός σκοπός», είναι πιο σημαντικό κίνητρο ορισμένες φορές για τη συμμετοχή μας σε μια ευχάριστη εκδήλωση! Τι κι αν σας λέγαμε ότι μέσα από μία δική σας εκδήλωση, μπορείτε να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη;

Και μην ξεχνάτε!!!!

 

Για κάθε δώρο που χαρίζετε στους αγαπημένους σας από το e-shop μας, εμείς χαρίζουμε ένα δώρο στα παιδιά μας!

Αστέρι της Ευχής

Για 24η χρονιά, το Αστέρι της Ευχής γίνεται συνοδοιπόρος μαθητών και εκπαιδευτικών, επιχειρήσεων που υλοποιούν το πρόγραμμα, αλλά και ιδιωτών. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται

  για Σχολεία

  για Επιχειρήσεις

  για Ιδιώτες

Εθελοντισμός

Οι ανάγκες του κόσμου των ευχών ολοένα και αυξάνονται. Άμεσα ή έμμεσα ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει! Γίνετε κι εσείς ενεργό μέλος του κόσμου των ευχών, επιλέγοντας τον τρόπο που σας ταιριάζει.