Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών – 5 Οκτωβρίου

Όλοι μας στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος πιστεύουμε ότι η διδασκαλία δεν είναι επάγγελμα αλλά πραγματικό λειτούργημα. Οι εκπαιδευτικοί με το υψηλό αίσθημα ευθύνης είναι οι άνθρωποι που διαμορφώνουν το αύριο του κόσμου μας.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Μαρία Άννα, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η συμβολή σας πολύτιμη και πραγματικά είναι κάτι που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή! Ευγνώμονες για πάντα! Να είστε πάντα καλά και με το “μαγικό σας ραβδί” να κάνετε αυτά τα παιδιά – ήρωες να χαμογελούν και να λάμπουν από χαρά!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή Gaming – Λ., 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🖥️«Ευχαριστούμε από καρδιάς για ό,τι προσφέρατε στο γιο μας, υλικά και συναισθηματικά!», μας είπε η μητέρα του Λ., για την εκπλήρωση της ευχής του, να αποκτήσει τον πολυπόθητο υπολογιστή Gaming!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στη Σαντορίνη – Αουρόρα, 19, κυστική ίνωση

🌅«Αγαπημένη μου νεράιδα, θα ήθελα και εγώ να σας δώσω την ευχή μου. Για λίγο, για χάρη σας, τα ξεχάσαμε όλα, τον πόνο μας. Ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα για μερικές ημέρες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, θα είστε για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας!», ήταν τα λόγια της Αουρόρας από τη μαγευτική Σαντορίνη.

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Σάκη Ρουβά – Κωνσταντίνα,16, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✨«Ανυπομονώ!» μας λέει η Κωνσταντίνα, που «άντεξε» όσο καιρό χρειάστηκε μέχρι να συναντήσει τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά, και αναμφισβήτητα, εκείνη την ημέρα «ήταν στα καλύτερά της»!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τους GL Show – Παναγιώτης, 8, συγγενής υπερινσουλινισμός

🤝Μια συνάντηση με τους αγαπημένους του youtubers GL Show ευχήθηκε ο Παναγιώτης, τους φίλους που του κρατούσαν συντροφιά στις πιο γκρίζες μέρες και τον έκαναν να γελάει. Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο Παναγιώτης λάμπει ολόκληρος!

περισσότερα

Εννέα οικογένειες ευχής ταξίδεψαν στην Disneyland, Paris στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!

⭐️ Το δικό τους ζωντανό παραμύθι έζησαν 9 οικογένειες ευχής από την Ελλάδα, που ταξίδεψαν στην Disneyland, Paris και γιόρτασαν με πολύ ξεχωριστό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day). Μακριά από τις δυσκολίες, οι γονείς είδαν και πάλι τα παιδιά τους να χαμογελάνε και τα πρόσωπά τους να φωτίζονται από χαρά. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε η μητέρα της Μάντυ: «Μετά την μπόρα, έρχεται η λιακάδα. Ευχαριστούμε που μας φέρατε τη λιακάδα αυτές τις μέρες».

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Ισλανδία – Φωτεινή, 17, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✈ «Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιά μου τις νεράιδες του Make-A-Wish, για την αγάπη που μου έδειξαν και για την εκπλήρωση της ευχής μου, ένα όνειρο ζωής, μια πραγματικά φοβερή εμπειρία, που θα μου μείνει αξέχαστη!».

περισσότερα