Μεγάλες Συμμετοχές 2023-2024

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους εσάς, για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Με τη δική σας συμβολή, συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε εκατοντάδες ευχές παιδιών. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς βρεθήκατε για 25η χρονιά στο πλευρό μας ως συνοδοιπόροι, αγκαλιάζοντας το έργο μας και μοιράζοντας απλόχερα αγάπη και δύναμη στα παιδιά ευχής.

περισσότερα

Οι μαθητές του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού εμπλούτισαν με πολλή αγάπη τα Πασχαλινά δώρα των παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος!

⭐️Με πολλή αγάπη το τμήμα Αστέρι της Ευχής σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνασίου από το Κολλέγιο Ψυχικού συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των πασχαλινών δώρων των παιδιών ευχής!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Zeca του Παναθηναϊκού – Χ., 10

⚽️Ο Χ. «κληρονόμησε» από μικρός τη μεγάλη αγάπη της οικογένειάς του για τον Παναθηναϊκό. Η αγάπη που ανέπτυξε, όμως, με τον καιρό, για τον αγαπημένο του ποδοσφαριστή του Παναθηναϊκού, τον Ζέκα, ξεπερνούσε κάθε λογική. Την ημέρα της ευχής του, με μία μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά, ο Ζέκα του ανταπέδωσε πίσω όλη αυτήν την αγάπη.

περισσότερα

Νικητές Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής 2023-2024

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Ο Δημιουργικός μας Διαγωνισμός που τόσο έχετε αγαπήσει υλοποιήθηκε για άλλη μία σχολική χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής. Μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα εμπνεύστηκαν από το επετειακό αστέρι και το έργο του οργανισμού και έφτιαξαν τις δικές τους συλλογικές δημιουργίες. Οι κατηγορίες στις οποίες τα…

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Νικόλαος, 11, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🏰 Μια απόλυτη εμπειρία μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια του Νικόλα. Νεράιδες και ξωτικά είχαν πετύχει τον στόχο τους, καταφέρνοντας να σκορπίσουν νεραϊδόσκονη και πολλά χαμόγελα στη μαγευτική Disneyland, Paris!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Ε., 12, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🏰 «Όνειρο ζωής» χαρακτήρισε την ευχή της η Ε. Ένα όνειρο, που το εμπιστεύθηκε στις νεράιδες, γνωρίζοντας πως εκείνες θα το εκπλήρωναν με τον πιο μαγικό τρόπο. Έτσι κι έγινε! Μέσα σε λίγο καιρό, βρισκόταν στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland, Paris!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Φ., 6

⭐️ Έχοντας μεγαλώσει με τον παραμυθένιο κόσμο της Disney, ο Φ. είχε πάντοτε μία μεγάλη επιθυμία: να δει από κοντά τον μαγικό της κόσμο, να γνωρίσει από κοντά τους ήρωες των ταινιών, και να πάρει μέρος και ο ίδιος στη δική του περιπέτεια!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Αντώνης, 10

💻 Ίσως μερικές φορές οι μεγαλύτερες εκπλήξεις να είναι και οι πιο… απλές. Σπίτι, φίλοι, οικογένεια και ο υπολογιστής gaming που ευχήθηκε να αποκτήσει, συνέθεσαν την εκπλήρωση της ευχής τού Αντώνη, κάνοντάς τη μαγική! Διαβάστε την ιστορία του στο

περισσότερα

Η ομάδα του Αστεριού της Ευχής στο διαδραστικό σεμινάριο της Μ. Γιώτη & Γ. Σολωμού!

Το Σάββατο 2 Μαρτίου είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στο βιβλιοπωλείο Διόπτρα Books & Life όπου η βραβευμένη συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη με την εκπαιδευτικό και πιστοποιημένη Kids Life Coach Γεωργία Σολωμού διεξήγαγαν ένα διαδραστικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με στόχο να αναδείξουν τα παιδικά βιβλία ως εργαλεία ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας και του εθελοντισμού.

περισσότερα

Ευχές μαθητών ταξιδεύουν και φέτος στα παιδιά ευχής μέσα από το Αστέρι της Ευχής!

⭐️ Η αγάπη των μαθητών, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, έφτασε και φέτος στα παιδιά ευχής. Έως σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω από 9.270 ευχές και συνεχίζουμε καθημερινά να λαμβάνουμε και άλλες!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω την Έλενα Παπαρίζου – Ευθυμία, 9, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🎤 Χορός, τραγούδι, γκολφ, κολοτούμπες, κατακόρυφο στο γρασίδι… Και τι δεν είχε η συνάντηση της Ευθυμίας με την αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου. Η Έλενα και η Ευθυμία πέρασαν ώρες μαζί, γνωρίζοντας η μία την άλλη, ανταλλάζοντας μοναδικά δώρα και βγάζοντας πολλές-πολλές φωτογραφίες. Αυτό που μας ξάφνιασε; Οι ικανότητες της Ευθυμίας στο τραγούδι, που ακολουθεί σιγά-σιγά τον δρόμο της αγαπημένης της Έλενας!

περισσότερα

Εύχομαι να δω το Βόρειο Σέλας – Δ., 17

⭐️ «Μεγαλώνοντας με μια ασθένεια μαθαίνεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου να προχωρήσει και να στηρίξει όλο το κομμάτι που έχει να κάνει με την υγεία σου. Η εκπλήρωση αυτής της ευχής έδωσε δύναμη και εικόνες που σε κάνουν να καταλάβεις ότι ο κόσμος είναι μεγάλος, υπέροχος και διαφορετικός.», ήταν τα λόγια της μαμάς της Δ. στην επιστροφή τους από το Ροβανιέμι!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Σ., 18

Η Σ. περίμενε πολύ καιρό για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της στο μαγευτικό Παρίσι, λόγω της πανδημίας. Η πολυαναμενόμενη μέρα της αναχώρησης ήταν γεμάτη χαρά και ανυπομονησία! Όταν έφτασαν εκεί, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, τα πάντα ήταν όπως τα είχαν ονειρευτεί. Η Σ. είχε μελετήσει προσεκτικά κάθε μέρος που ήθελε να…

περισσότερα

Yuboto: 4 χρόνια δίπλα στο Αστέρι της Ευχής!

⭐️Τα τελευταία 25 χρόνια, το Αστέρι της Ευχής ταξιδεύει στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας. Στην προσπάθεια μας αυτή, στάθηκε δίπλα μας και φέτος η Yuboto, μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, όπου εδώ και 4 χρόνια στηρίζει το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής!

περισσότερα