Οι μαθητές του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού εμπλούτισαν με πολλή αγάπη τα Πασχαλινά δώρα των παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος!

⭐️Με πολλή αγάπη το τμήμα Αστέρι της Ευχής σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνασίου από το Κολλέγιο Ψυχικού συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των πασχαλινών δώρων των παιδιών ευχής!

περισσότερα

Νικητές Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής 2023-2024

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Ο Δημιουργικός μας Διαγωνισμός που τόσο έχετε αγαπήσει υλοποιήθηκε για άλλη μία σχολική χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής. Μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα εμπνεύστηκαν από το επετειακό αστέρι και το έργο του οργανισμού και έφτιαξαν τις δικές τους συλλογικές δημιουργίες. Οι κατηγορίες στις οποίες τα…

περισσότερα

Η ομάδα του Αστεριού της Ευχής στο διαδραστικό σεμινάριο της Μ. Γιώτη & Γ. Σολωμού!

Το Σάββατο 2 Μαρτίου είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στο βιβλιοπωλείο Διόπτρα Books & Life όπου η βραβευμένη συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη με την εκπαιδευτικό και πιστοποιημένη Kids Life Coach Γεωργία Σολωμού διεξήγαγαν ένα διαδραστικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με στόχο να αναδείξουν τα παιδικά βιβλία ως εργαλεία ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας και του εθελοντισμού.

περισσότερα

Ευχές μαθητών ταξιδεύουν και φέτος στα παιδιά ευχής μέσα από το Αστέρι της Ευχής!

⭐️ Η αγάπη των μαθητών, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, έφτασε και φέτος στα παιδιά ευχής. Έως σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω από 9.270 ευχές και συνεχίζουμε καθημερινά να λαμβάνουμε και άλλες!

περισσότερα

Yuboto: 4 χρόνια δίπλα στο Αστέρι της Ευχής!

⭐️Τα τελευταία 25 χρόνια, το Αστέρι της Ευχής ταξιδεύει στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας. Στην προσπάθεια μας αυτή, στάθηκε δίπλα μας και φέτος η Yuboto, μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, όπου εδώ και 4 χρόνια στηρίζει το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Δέσποινα, 16

📱 Και εκεί που νομίζαμε ότι το κόλπο μας είχε «πιάσει», η Δέσποινα τελικά τα είχε καταλάβει όλα. Μικρό το κακό! Την αντίδρασή της, μόλις ξετύλιξε το κουτί με το νέο της κινητό, ούτε η ίδια δεν την είχε προβλέψει.

περισσότερα

Η Teleperformance Greece και φέτος δίπλα στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής!

Έναν από τους μακροβιότερους χορηγούς του προγράμματος Αστέρι της Ευχής αποτελεί η Teleperformance Greece, που βρίσκεται ακόμη μία χρονιά δίπλα στο πρόγραμμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια, χιλιάδες κλήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από τους εργαζομένους της εταιρείας οι οποίοι λειτουργούν ως εθελοντές Αστερούληδες, διαδίδοντας το πρόγραμμα σε εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα.

περισσότερα

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Γενναδείου Σχολής υποστήριξε το Make-A-Wish Ελλάδος

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της Γενναδείου Σχολής το οποίο φέτος υποστήριξε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συγκεντρώνοντας 7.000€ και συμβάλλοντας έτσι σε 2 ευχές παιδιών, καλύπτοντας εξολοκλήρου το κόστος της μίας ευχής και μερικώς της δεύτερης.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Νικόλας, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

🏰 Μεγάλος φαν των γνωστών ηρώων Avengers, η ευχή του Νικόλα ήταν να ταξιδέψει στην Disneyland, Paris, για να γνωρίσει τον αγαπημένο του Spiderman. Εντέλει, δεν ξέρουμε ποιος είχε την τιμή να γνωρίσει ποιον. Ο Νικόλας τον Spiderman ή ο Spiderman τον Νικόλα;

περισσότερα

Δράσεις Αστέρι της Ευχής ανά την Ελλάδα

⭐️ Φίλοι, υποστηρικτές, εθελοντές, σχολεία αλλά και οικογένειες ευχής από όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν κάθε χρόνο το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής με διάφορες δράσεις, όπου ο καθένας μπορεί να δωρίσει 2€ στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αποκτώντας ως αναμνηστικό της δωρεάς του το χάρτινο Αστέρι της Ευχής.

περισσότερα

Το Δέντρο των Ευχών – Δράση της ομάδας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» στην Πτολεμαΐδα

⭐️ Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δράση «Το Δέντρο των Ευχών», της ομάδας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους.

περισσότερα

Ο σύλλογος «Θα ξαναβγεί ο ήλιος, Αλέξανδρος» υποστηρίζει το Αστέρι της Ευχής

⭐️ Φέτος, το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish Ελλάδος φιλοξενεί δίπλα του τον ήλιο μιας και ανήκουν στον ίδιο ουρανό. Έτσι, λοιπόν, ο σύλλογος «Θα ξαναβγεί ο ήλιος, Αλέξανδρος» υποστηρίξει με μία δράση το Make-A-Wish Ελλάδος, προκειμένου να φωτίσει ο ουρανός της Χαλκίδας με την αγάπη σας.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Ευάγγελος, 14, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✈️ Με έργο τέχνης θα παρομοιάζαμε το ταξίδι του Βαγγέλη στο Παρίσι: ανεκτίμητο και πολύτιμο! Ήταν ένα ταξίδι στο μαγικό μέρος όπου τα όνειρα και η πραγματικότητα συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία, όπως μας είπε ο ίδιος!

περισσότερα

Εύχομαι να παρακολουθήσω αγώνα της Formula 1 – Νικόλας, 14

🏎 Η βαθύτερη ευχή του Νικόλα πήγαζε ήδη από την παιδική του ηλικία, από τότε που ο μπαμπάς του τον είχε μυήσει στον κόσμο της Formula 1. Ήθελε να συναντήσει το είδωλό του, τον οδηγό που θαυμάζει όσο κανέναν άλλον: τον διάσημο Lewis Hamilton. Ταξίδεψε μέχρι το Σπίλμπεργκ της Αυστρίας, την πόλη όπου φέτος το καλοκαίρι διεξαγόταν το Grand Prix και μέσα σε λίγες ώρες, ζούσε το μεγαλύτερο όνειρό του: Ο Lewis Hamilton ήταν δίπλα του, υπέγραφε τη μπλούζα του του και άκουγε όλα όσα είχε να του εκμυστηρευτεί ο Νικόλας.

περισσότερα