Σε έχω στην καρδιά μου!

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι εθελοντικές εργασίες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την προετοιμασία του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων που φιλοξένησε τη δράση.

περισσότερα

Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής 2020-2021

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, Αστερούληδες, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά, συναντήθηκαν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών για να γιορτάσουμε την έναρξη του φετινού προγράμματος Αστέρι της Ευχής, αλλά και να βραβεύσουμε τους εξέχοντες νικητές του μεγάλου διαγωνισμού μας για το 2020-2021.

περισσότερα

Αστερομέρα vol 23 – Second covid edition

Το 23ο ταξίδι του πραγματοποίησε φέτος το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και 100 Αστερούληδες ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Αστερομέρα για να φτάσει το μήνυμα του Αστεριού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

περισσότερα

Νικητές κατηγορίας Μεγάλη Συμμετοχή στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2020 – 2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Αστέρι μας «ταξίδεψε» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μπήκε στις τάξεις παιδιών και εκπαιδευτικών. Παρόλο που η αβεβαιότητα κυριάρχησε στην χρονιά που πέρασε, η συμμετοχή των σχολείων υπήρξε συγκινητική κόντρα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώσαμε.

περισσότερα

Σχολεία που έχουν αγκαλιάσει το Αστέρι της Ευχής

To πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής εδώ και 22 χρόνια έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κάθε χρόνο χιλιάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά προμηθεύονται το δικό τους Αστέρι για να φωτίσουν τις ζωές παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια.

περισσότερα

Νικητές Διαγωνισμού – Αστέρι της Ευχής 2020 – 2021

Εδώ και 22 χρόνια το Αστέρι της Ευχής αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, προσφοράς και εθελοντισμού στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο για όλους μας η δημιουργικότητα και η δοτικότητα των παιδιών στον διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής παραμένει η ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

περισσότερα

Aστερομέρα Vol.22 – The Covid Edition

Με την κλειστή εθελοντική δράση της Αστερομέρας στις 24 Οκτωβρίου στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων έκανε και φέτος την έναρξή του το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας χωρίς την ανοιχτή συμμετοχή στο κοινό.

περισσότερα

Η Ελένη Φουρέιρα και η Μελίνα εγκαινίασαν τη νέα σεζόν για το Αστέρι της Ευχής

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, η Ελένη Φουρέιρα και η Μελίνα, παιδί ευχής, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα γραφεία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εγκαινιάζοντας έτσι την εορταστική έναρξη του προγράμματος για 22η χρονιά.

περισσότερα

Nικητές Διαγωνισμού Σχολείων – Αστέρι της Ευχής 2019 – 2020

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμμετοχή σας και φέτος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, μέσω του οποίου καταφέρνουμε να συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε περισσότερες από τις μισές ευχές κάθε χρονιάς. Εδώ και 21 χρόνια το Αστέρι της Ευχής αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, προσφοράς και εθελοντισμού στα παιδιά που το…

περισσότερα

Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Συμμετοχών – Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. Ως εκ τούτου το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού διαμορφώνεται ως εξής: Νέα προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 Έναρξη ψηφοφορίας μέσω Facebook: Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 Λήξη…

περισσότερα