Πόπη, Βάσω, Κική, Γιάννα, Βίκη και Χριστίνα είστε τα αστέρια μας!

⭐️H Πτολεμαΐδα, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, «ντύθηκε» σε χρώματα μπλε και κόκκινα, χρώματα που αντιπροσωπεύουν το Αστέρι της Ευχής και το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της εθελοντικής ομάδας Ανδρόνικος, καλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη τριήμερη γιορτή για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

περισσότερα

Η Yuboto ως αρωγός στην διάδοση του προγράμματος Αστέρι της Ευχής

⭐Με την πολύτιμη συμβολή της Yuboto, το μήνυμα του προγράμματος Αστέρι της Ευχής διαδίδεται ηλεκτρονικά σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν το Αστέρι της Ευχής και όλοι μαζί δίνουμε φως στις ευχές των παιδιών μας!

περισσότερα

Ο Καππαδοκικός Σύλλογος «Η προσφυγιά» υποστήριξε το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

⭐️ Στην αμέριστη ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε ως προς τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που αγκάλιασαν τις προσπάθειες και το όραμα τού προγράμματός μας, ήρθε να προστεθεί η άκρως ευαισθητοποιημένη και γενναιόδωρη δράση του Μορφωτικού Συλλόγου Καππαδοκικού «Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ», στα πλαίσια του προγράμματος Αστέρι της Ευχής.

περισσότερα

Ο εθελοντισμός πάει σχολείο στο νομό Λάρισας

⭐️Τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ημερίδα ο εθελοντισμός πάει σχολείο την οποία συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. κατά την οποία οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα και καλές πρακτικές που καλλιεργούν τις έννοιες της προσφοράς και του εθελοντισμού στα παιδιά και ιδιαίτερα γύρω από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής».

περισσότερα

7 παιδιά ευχής, 7 προορισμοί, 7 ταξίδια ΖΩΗΣ!

⭐️ Φέτος, το Αστέρι της Ευχής, εκτός από τα σχολεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, «ταξίδεψε» και σε κόσμους πιο μακρινούς. Σε κόσμους που η ατέρμονη φαντασία των παιδιών συναντά την αστείρευτη μαγεία των νεραϊδών: στην ανεπανάληπτη Disneyland, Paris, στην Βαρκελώνη, αλλά και το γήπεδο της Barcelona.

περισσότερα

8 χρόνια ⭐ χορηγίας…και συνεχίζουμε!

Εδώ και 8 χρόνια, το Αστέρι της Ευχής, υλοποιεί το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με την πολύτιμη βοήθεια της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. Κάθε χρόνο χιλιάδες δωρεάν αποστολές φτάνουν σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, ώστε να διαδοθεί το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το πρόγραμμά μας. ACS είσαι το ⭐ ταίρι μας!

περισσότερα

Η Teleperformance Greece δίπλα στο Αστέρι της Ευχής από το 2014!

⭐️ Από το 2014 έως σήμερα, η Teleperformance στέκεται δίπλα στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Εδώ και 9 χρόνια, χιλιάδες κλήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από τους εργαζομένους της εταιρείας που λειτουργούν ως εθελοντές Αστερούληδες, διαδίδοντας το πρόγραμμα σε σχολεία όλης της Ελλάδας, λύνοντας απορίες και καταγράφοντας παραγγελίες. Όλα αυτά πάντα με χαμόγελο και ευγένεια σε κάθε επικοινωνία!

περισσότερα

Η «Ανάσα Ζωής» και ο Δήμος Κορυδαλλού υποστηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

⭐️ Μέσα από το πρόγραμμα του οργανισμού «Αστέρι της Ευχής», η «Ανάσα Ζωής» και ο Δήμος Κορυδαλλού υποστηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συμβάλλοντας στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού!

περισσότερα

Η Σ. και οι συμμαθητές της ενώνουν τις δυνάμεις τους για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια!

⭐️ Η Σ. είναι μαθήτρια στο St. Catherine’s British School και φέτος τα Χριστούγεννα επιδιώκει μαζί με τους συμμαθητές της να εκπληρώσουν την ευχή ενός παιδιού μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής.

περισσότερα

Αστερομέρα 2022: Η επίσημη έναρξη του προγράμματος Αστέρι της Ευχής 2022-2023

⭐️Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την παραλαβή των βραβείων τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Την παράσταση έκλεψε η μικρή Χριστίνα, πρωταγωνίστρια του προγράμματος για το 2022-2023 αλλά και τα λόγια μαμάδων παιδιών ευχής!

περισσότερα

5 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Την τεράστια ευγνωμοσύνη μας χρωστάμε σε όλους τους εκπαιδευτικούς που απλόχερα κάθε χρόνο μας προσφέρουν την ανεκτίμητη υποστήριξή τους. Με τη διαχρονική συμβολή τους, το Αστέρι της Ευχής «ταξιδεύει» κάθε χρόνο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές των παιδιών ευχής!

περισσότερα

Τα σχολεία που αγκάλιασαν το Αστέρι της Ευχής το 2022!

Καθώς το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής βαδίζει προς την 24η χρονιά του και ετοιμάζεται να «ταξιδέψει» και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που για ακόμη μία χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας και υποστήριξαν το έργο του Οργανισμού. Στο ταξίδι αυτό τα τελευταία χρόνια στέκονται σταθερά δίπλα μας κάποια σχολεία. Σας ευχαριστούμε!

περισσότερα

Νικητές Διαγωνισμού – Αστέρι της Ευχής 2021 – 2022

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Ακόμα μία σχολική χρονιά οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στον Δημιουργικό μας Διαγωνισμό, που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Αστέρι της Ευχής. Παίρνοντας έμπνευση από το Αστέρι της Ευχής και το μήνυμα που πρεσβεύει οι μαθητές υπέβαλλαν τη συμμετοχή τους στις…

περισσότερα

ACS – Το Αστέρι της Ευχής, παντού!

⭐️Πριν από 7 χρόνια, η ομάδα του Αστεριού έκανε τη δική της ευχή: Να φτάσει το Αστέρι της Ευχής παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, άμεσα και με ασφάλεια. Και η ευχή τους εκπληρώθηκε με την πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες!

περισσότερα