Η Σ. και οι συμμαθητές της ενώνουν τις δυνάμεις τους για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια!

⭐️ Η Σ. είναι μαθήτρια στο St. Catherine’s British School και φέτος τα Χριστούγεννα επιδιώκει μαζί με τους συμμαθητές της να εκπληρώσουν την ευχή ενός παιδιού μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής.

περισσότερα

Αστερομέρα 2022: Η επίσημη έναρξη του προγράμματος Αστέρι της Ευχής 2022-2023

⭐️Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για την παραλαβή των βραβείων τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Την παράσταση έκλεψε η μικρή Χριστίνα, πρωταγωνίστρια του προγράμματος για το 2022-2023 αλλά και τα λόγια μαμάδων παιδιών ευχής!

περισσότερα

5 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Την τεράστια ευγνωμοσύνη μας χρωστάμε σε όλους τους εκπαιδευτικούς που απλόχερα κάθε χρόνο μας προσφέρουν την ανεκτίμητη υποστήριξή τους. Με τη διαχρονική συμβολή τους, το Αστέρι της Ευχής «ταξιδεύει» κάθε χρόνο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές των παιδιών ευχής!

περισσότερα

Τα σχολεία που αγκάλιασαν το Αστέρι της Ευχής το 2022!

Καθώς το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής βαδίζει προς την 24η χρονιά του και ετοιμάζεται να «ταξιδέψει» και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που για ακόμη μία χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας και υποστήριξαν το έργο του Οργανισμού. Στο ταξίδι αυτό τα τελευταία χρόνια στέκονται σταθερά δίπλα μας κάποια σχολεία. Σας ευχαριστούμε!

περισσότερα

Νικητές Διαγωνισμού – Αστέρι της Ευχής 2021 – 2022

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Ακόμα μία σχολική χρονιά οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στον Δημιουργικό μας Διαγωνισμό, που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Αστέρι της Ευχής. Παίρνοντας έμπνευση από το Αστέρι της Ευχής και το μήνυμα που πρεσβεύει οι μαθητές υπέβαλλαν τη συμμετοχή τους στις…

περισσότερα

ACS – Το Αστέρι της Ευχής, παντού!

⭐️Πριν από 7 χρόνια, η ομάδα του Αστεριού έκανε τη δική της ευχή: Να φτάσει το Αστέρι της Ευχής παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, άμεσα και με ασφάλεια. Και η ευχή τους εκπληρώθηκε με την πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες!

περισσότερα

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΩΗ»!

Ώσπου τα θαυματουργά έργα του οργανισμού έφτασαν στην πόρτα μας. Ένα δικό μας παιδί, ο βαφτισιμιός μου, ύστερα από αρκετά χρόνια προσπαθειών, νοσηλειών, ταλαιπωρίας, αγωνίας, έχοντας πλέον ξεφύγει από τον κίνδυνο, αποφάσισε να συναντήσει από κοντά τον Άγιο Βασίλη.

περισσότερα

Σε έχω στην καρδιά μου!

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι εθελοντικές εργασίες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την προετοιμασία του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων που φιλοξένησε τη δράση.

περισσότερα

Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής 2020-2021

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, Αστερούληδες, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά, συναντήθηκαν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών για να γιορτάσουμε την έναρξη του φετινού προγράμματος Αστέρι της Ευχής, αλλά και να βραβεύσουμε τους εξέχοντες νικητές του μεγάλου διαγωνισμού μας για το 2020-2021.

περισσότερα

Αστερομέρα vol 23 – Second covid edition

Το 23ο ταξίδι του πραγματοποίησε φέτος το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και 100 Αστερούληδες ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Αστερομέρα για να φτάσει το μήνυμα του Αστεριού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

περισσότερα

Νικητές κατηγορίας Μεγάλη Συμμετοχή στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2020 – 2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Αστέρι μας «ταξίδεψε» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μπήκε στις τάξεις παιδιών και εκπαιδευτικών. Παρόλο που η αβεβαιότητα κυριάρχησε στην χρονιά που πέρασε, η συμμετοχή των σχολείων υπήρξε συγκινητική κόντρα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώσαμε.

περισσότερα

Σχολεία που έχουν αγκαλιάσει το Αστέρι της Ευχής

To πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής εδώ και 23 χρόνια έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κάθε χρόνο χιλιάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά προμηθεύονται το δικό τους Αστέρι για να φωτίσουν τις ζωές παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια.

περισσότερα