Dinner στο ΜΑΙΑΜΙ για το Make-A-Wish Ελλάδος

Στο πιο ατμοσφαιρικό fish restaurant της πόλης, το ΜΑΙΑΜΙ, οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο με την επίβλεψη των Chef – καθηγητών τους, δημιουργούν τρία διαφορετικά μενού τα οποία θα κερδίσουν τα αστέρια του κοινού και θα ξεχωρίσουν σε μια cocktail βραδιάστις 20 Φεβρουαρίου.

Εύχομαι να συναντήσω τον Panos Dent Games – Δημήτρης 12

Η έκπληξη που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη όταν άκουσε τη γνώριμη φωνή του Πάνου, ήταν τεράστια. «Σα να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» ακούστηκε δυνατά. Νιώσαμε ότι τα τείχη της ασθένειας ταλαιπωρούν αυτό το γλυκό αγόρι, ταρακουνήθηκαν συθέμελα.

Εύχομαι να παρακολουθήσω αγώνα της Liverpool στο Anfield – Χρήστος 14

Ο Χρήστος αγαπά την μπάλα και αθλείται καθημερινά. Ευχήθηκε να παρακολουθήσει ζωντανά έναν αγώνα της Liverpool και οι νεράιδες εκπλήρωσαν την ευχή του, προσφέροντας του το χρυσό εισιτήριο μια πραγματική εμπειρία ζωής.

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Minecraft – Θοδωρής, 8

Ο Θοδωρής χαμογελούσε πλατιά. Ανοιγόκλεισε αρκετές φορές τα μάτια του για να δει εάν ονειρευόταν. Ένας καινούριος κόσμος ανοίξε μπροστά του και ήταν όλος δικός του. Είχε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό την παιδικότητα του και μέσα στο νέο του δωμάτιο κατάφερε να την ξαναβρεί!