Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Minecraft – Θοδωρής, 8, λέμφωμα Hodgkin

Πόσο εύκολο είναι να μπεις στον κόσμο του Minecraft; Προκειμένου να δούμε το Θοδωρή να χαμογελάει, τα πάντα έγιναν λίγο πιο εύκολα για τις «προσωπικές» του νεράιδες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Θοδωρής είναι ένας μικρός ήρωας με ιδιαίτερη αγάπη στον κόσμο του Minecraft. Έτσι, λοιπόν, η ευχή του δεν μπορούσε παρά να είναι σχετική με το αγαπημένο του παιχνίδι: ένα δωμάτιο Minecraft.

 

Κατατοπιστικός και συγκεκριμένος στα όσα επιθυμεί έδωσε αναλυτικές οδηγίες στις νεράιδες του οι οποίες έπιασαν απευθείας δουλειά. Επιθυμία του είναι να μεταμορφωθεί το δωμάτιο του σε Minecraft Playroom.
Για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον κόσμο του Minecraft στο δωμάτιο του Θοδωρή, έπρεπε και οι ίδιες να ενημερωθούν για να μπορέσουν να το αποδώσουν!

 

Επόμενος στόχος ήταν το νέο δωμάτιο του Θοδωρή να είναι έκπληξη. Μέχρι να ολοκληρωθεί το υπέροχο δωμάτιο του Θοδωρή, ένα τεράστιο διαμέρισμα με απεριόριστη θέα θα φιλοξενούσε την οικογένειά του. Ο Θοδωρής μας παλεύει καθημερινά με «δαίμονες». Μέσα στη δίνη των θεραπειών, των εξετάσεων, των νοσοκομείων είχε ξεχάσει σε μια γωνιά για λίγο την παιδικότητα του. Εκείνη την ημέρα, σ’ εκείνο το διαμέρισμα, την ξαναβρήκε. Έπαιζε με το μικρότερο αδερφό του ασταμάτητα, εξερευνώντας κάθε γωνιά του και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ήταν και πάλι ανέμελος…

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, μια αναπάντεχη έκπληξη τον περίμενε. Οι νεράιδες του ήταν εκεί για να τον καλωσορίσουν και να τον συνοδεύσουν στο νέο του χώρο. Χάρηκε που τις είδε. Ωστόσο, το βλέμμα του μαγνητίστηκε από το τεράστιο απαγορευτικό τύπου Minecraft το οποίο στόλιζε την πόρτα του δωματίου του. Προχώρησε προς την πόρτα και  ανοίγοντας τη δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Ο κόσμος του Minecraft ήταν μπροστά του! Στην αρχή σάστισε, όταν όμως άρχισε να το επεξεργάζεται καλύτερα και να ανοίγει  τα δωράκια του, το χαμόγελο άρχισε να μεγαλώνει.

Έτρεξε στις νεράιδες και χάρισε σε όλες μια τεράστια αγκαλιά. Κι όπως μάθαμε λίγες εβδομάδες αργότερα, το δωμάτιό του έγινε το καταφύγιό του και αυτό που του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του.

θερμά τo Λύκειο Πεύκων  και το ΚΔΑΠ Μάθησις ΙΚΕ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Άννα Μάνογλου, Κατερίνα Μπαντόγια, Σωτηρία Μπουρουλίδου

τους χορηγούς σε είδος: Βιοκαρπέτ, Polihome, Taxiway, Cosmomarket, Euroservices, Orphee Beinoglou, Cineplexx, Alemax Toys, Vitex, Ζαχαροπλαστείο Μουμουλίδης, Ελαιοχρωματισμοί Δόντσης, Εύα Μάνογλου (διακοσμητική επίβλεψη), Κώστας Σάλτας (ηλεκτρολόγος), Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφηση)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)