Ο γιος της Μάγδας, παιδί ευχής, πάλεψε με το λέμφωμα. Η Μάγδα, ως μία από τις μαμάδες των παιδιών ευχής, βρέθηκε στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, Δύο στη 1, στην ΕΡΤ, για να μοιραστεί την ιστορία της ως μητέρα, ως γυναίκα και κυρίως… ως μαμά που το παιδί της νόσησε!

 

Όλα άρχισαν με ένα πρήξιμο στο μάτι, που φαινόταν σαν ένα απλό τσίμπημα ή ότι κάτι «τον πείραξε». Συμπτώματα απλά, που… δεν θεωρούνται καν συμπτώματα, αλλά συμπτώσεις. Το ένστικτο της μητέρας, όμως, «φώναζε» στη Μάγδα από την αρχή. Ήταν αυτό που οδήγησε την οικογένεια στη βιοψία ματιού, η οποία αποκάλυψε και το λέμφωμα, μία μορφή καρκίνου. Η απόγνωση, ως πρώτο συναίσθημα, και η απορία της κατάληξης όλης αυτής της περιπέτειας ήταν αυτά που συνόδευσαν τη νοσηλεία του παιδιού στο νοσοκομείο. Μία τρίμηνη νοσηλεία, κατά τη διάρκεια της οποίας το μόνο που ήθελε ήταν «να βγει, να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, όπως όλα τα παιδιά».

«Το Make-A-Wish ήταν το φως μέσα σε όλο αυτό»

Η Μάγδα έμαθε από μία άλλη μαμά που είχε νοσήσει το παιδί της για την εκπλήρωση της ευχής και έτσι, απευθύνθηκαν στον οργανισμό. Το παιδί ήθελε να εκπληρωθεί η ευχή του όσο πιο διακριτικά γινόταν. Και αυτό ακριβώς έκαναν οι νεράιδες και τα ξωτικά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βρείτε πουθενά την ευχή του ανεβασμένη σε site και social media. Όλα έγιναν υπό πλήρη διακριτικότητα, όπως ακριβώς εκείνος ήθελε!