Μια ξεχωριστή και σίγουρα ανεπανάληπτη ημέρα ξημέρωσε για την Κωνσταντίνα: η ημέρα που το μεγαλύτερο όνειρό της θα γινόταν πραγματικότητα, και το όνειρο αυτό δεν ήταν άλλο από το να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά.

Είναι η μεγαλύτερή του φαν και γνωρίζει τα πάντα για εκείνον. “Άντεξε” αρκετά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τον συναντούσε από κοντά. Τη μεγάλη μέρα, η Κωνσταντίνα ήταν ενθουσιασμένη. Οι νεράιδες είχαν φροντίσει για όλα, και η Κωνσταντίνα αφού αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και ετοιμάστηκε, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Η Κωνσταντίνα δεν άγγιξε τίποτα, καθώς το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι θα συναντούσε τον αγαπημένο της Σάκη. Ανάμεσα στα δωράκια, που έδωσαν οι νεράιδες σε εκείνη και την αδερφή της, ήταν και μια επιγραφή χαραγμένη με το αγαπημένο της τραγούδι για να της υπογράψει ο Σάκης. Και ήρθε επιτέλους η ώρα που πήγαν στο μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της τραγουδιστής. Εκεί, είχε το απίστευτο προνόμιο να τον επισκεφθεί στο καμαρίνι του για να γνωριστούν. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης την υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να το πιστέψει – τα πόδια της έτρεμαν και τα μάτια της έλαμπαν από χαρά και ενθουσιασμό. Αφού συζήτησαν για αρκετή ώρα και αντάλλαξαν δώρα, είχε έρθει η στιγμή που ο Σάκης θα έβγαινε στη σκηνή. Η Κωνσταντίνα τον συνόδευσε και ύστερα από πολλές φωτογραφίες και αγκαλιές, βρήκε την θέση της στο κοινό, μαζί με την οικογένειά της και τις αγαπημένες της νεράιδες, και τον απόλαυσε στο πρόγραμμά του. Ζούσε το απόλυτο όνειρο και όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χαμογελά. Τα μάτια της ήταν μονίμως στραμμένα πάνω του, και το χαμόγελο δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη της.

Η ίδια μας είπε: «Ήταν τόσο όμορφα, που δεν θυμάμαι τίποτα! Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!». Αναμφισβήτητα, ήταν μία μέρα που η Κωνσταντίνα «ήταν στα καλύτερά της» και θα θυμάται για πάντα!

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.

Ευχαριστούμε θερμά τον #WishMaker Σάκη Ρουβά για τoν χρόνο και την αγάπη που αφιέρωσε στην Κωνσταντίνα!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Πέγκυ Παπανδρέου, Χρυσούλα Σπανού  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COLORSKATES, VOSPOROS, MYIKONA, GIORGIO PASTRY, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΪΜΕΛΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions