Εύχομαι να αποκτήσω μία ειδική καρέκλα μπάνιου – Μαρίνα, 14

👩🏻‍🦼«Θα περάσουμε τέλεια» είπε η Μαρίνα στις νεράιδες μόλις τις είδε, ενθουσιασμένη και μόνο που βρισκόταν μαζί τους. Η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής της, να αποκτήσει μια ειδική καρέκλα μπάνιου, έκρυβε πολλές ακόμα εκπλήξεις!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω μια ράμπα στην είσοδο του καινούργιου μας σπιτιού – Ευφραιμία, 4, ημιλοβώδης ολοπροσεγκεφαλία, τετραπληγία

🏞️Το να μπορεί ένα παιδί να πηγαίνει σχολείο και να κάνει βόλτες, ακούγεται απλό και αυτονόητο, όμως για την Ευφραιμία και την οικογένειά της ήταν όνειρο ζωής. Χάρη στην ειδική ράμπα που τοποθετήθηκε στην είσοδο του νέου σπιτιού τους, η Ευφραιμία μπορεί να έχει μια καθημερινότητα, όπως όλα τα άλλα παιδιά.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στη Σαντορίνη – Αουρόρα, 19, κυστική ίνωση

🌅«Αγαπημένη μου νεράιδα, θα ήθελα και εγώ να σας δώσω την ευχή μου. Για λίγο, για χάρη σας, τα ξεχάσαμε όλα, τον πόνο μας. Ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα για μερικές ημέρες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, θα είστε για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας!», ήταν τα λόγια της Αουρόρας από τη μαγευτική Σαντορίνη.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στον τελικό του UEFA Champions League – Ιωάννης, 11, μυϊκή δυστροφία Becker

⚽️Ο τελικός του Champions League ήταν ο προορισμός της ευχής του Ιωάννη! Επέστρεψε από το ταξίδι με την καρδιά γεμάτη αναμνήσεις και τη σκέψη ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να πιστεύεις σε αυτά.

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνα,16 ,σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✨«Ανυπομονώ!» μας λέει η Κωνσταντίνα, που «άντεξε» όσο καιρό χρειάστηκε μέχρι να συναντήσει τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά, και αναμφισβήτητα, εκείνη την ημέρα «ήταν στα καλύτερά της»!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τους GL Show – Παναγιώτης, 8, συγγενής υπερινσουλινισμός

🤝Μια συνάντηση με τους αγαπημένους του youtubers GL Show ευχήθηκε ο Παναγιώτης, τους φίλους που του κρατούσαν συντροφιά στις πιο γκρίζες μέρες και τον έκαναν να γελάει. Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο Παναγιώτης λάμπει ολόκληρος!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Frozen – Α., 4

❄️ Ένα δωμάτιο Frozen, όπου θα κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο, μας ζήτησε με όλη της τη δύναμη η Α. και η ευχή της ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ! Από εκείνη την ημέρα, το δωμάτιο είναι το βασίλειό της και η Α. το αποχωρίζεται μόνο για να πάει σχολείο!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα καινούργιο αμαξίδιο – Ειρήνη, 13

🦽💫Το καινούργιο αμαξίδιο σηματοδοτεί μια νέα ζωή και μια νέα καθημερινότητα για την Ειρήνη! Οι γονείς της, ευχαρίστησαν τον οργανισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είδαμε την Ειρήνη μας χαρούμενη και αυτό είναι ανεκτίμητο”.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ασφαλές και λειτουργικό δωμάτιο – Μάριος, 5, σπαστική παραπάρεση

🌈Ένα καινούριο δωμάτιο σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες του Μάριου! «Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία που υπάρχουν τέτοιοι οργανισμοί που ενδιαφέρονται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας και προσφέρονται να χαρίσουν κάποιες τόσο όμορφες στιγμές, που απαλύνουν τον πόνο και την αγωνία μας. Μας συγκινείτε!», τα λόγια της μητέρας του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι μου – Γιώργος, 19

📶«Ήταν κίνητρο για το παιδί μου η εκπλήρωση της ευχής του! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που δώσατε στον Γιώργο μας τέτοια χαρά και λαχτάρα να επιστρέψει στη ζωή και στο γυμναστήριο, που τόσο λατρεύει!», ήταν κάποια από τα λόγια της μητέρας του Γιώργου.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Ντάνιελ, 16, κυστική ίνωση

✈️Μια ευχή που απογειώθηκε! Ο Ντάνιελ μπήκε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο και πέταξε μέχρι το μαγευτικό Παρίσι! Από την στιγμή που επιβιβάστηκε μέχρι που αντίκρισε τον Πύργο του Άιφελ, η κάθε στιγμή ήταν γεμάτη μαγεία και χαρά.

περισσότερα
Ειδικό ποδήλατο

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ειδικό ποδήλατο – Σέργιος, 10, σύνδρομο Lesch – Nyhan

🚲Δεν πίστευε στα μάτια του! Φανατικός ΑΕΚτζής ο Σέργιος, τρελάθηκε όταν είδε τη σημαία της ομάδας του να κυματίζει στο ολοκαίνουργιο ειδικό ποδήλατό του! Τώρα θα μπορεί να «γράψει» πολλά χιλιόμετρα με τις ρόδες του! Όπως μας λέει η μαμά του, δεν κατεβαίνει από το ποδήλατο, είναι κουρασμένος, αλλά τρισευτυχισμένος!

περισσότερα