Εύχομαι να αποκτήσω μία παιδική χαρά – Χάρης, 3, οξεία μυελογενής λευχαιμία

🦸‍♂️ Μα πώς να μην κλέψει καρδιές νεραϊδών και ξωτικών; Ο Χάρης είναι ένας 3χρονος σούπερ ήρωας που λαχταρούσε την ανεμελιά και το παιχνίδι. Στις διαταγές σου, λοιπόν, γλυκέ μας ήρωα! Η νέα παιδική χαρά είναι όλη δική σου!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Γιώργος, 15, σάρκωμα Ewing

💻Ο Γιώργος σάστισε. Έτρεξε με φόρα και έπεσε στην αγκαλιά του κολλητού του. Τόσο καιρό μακριά από το σπίτι και τους φίλους του για τις θεραπείες του, η ημέρα της ευχής του ήταν… «μία ανάσα στον ωκεανό», όπως είπε και η μαμά του κολλητού του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Στράτος, 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

💻 Γνήσιος λάτρης της ταχύτητας, ο Στράτος πατάει γκάζι και στο ράλι της ζωής του, «ρουφώντας» κάθε στιγμή. Ο διαβήτης είναι εκεί, όμως δεν τον αφήνει να περιορίσει τη λαχτάρα του για νέες εμπειρίες. Η ευχή του ήταν ένας υπολογιστής gaming για τα αγαπημένα του παιχνίδια ταχύτητας, ενώ το Ράλι Ακρόπολης απογείωσε την εμπειρία!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα gaming laptop – Πέτρος, 8, T-οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

💻 Κουρασμένος από τις θεραπείες για τη λευχαιμία και με ελάχιστη ελπίδα, ο Πέτρος μάς είχε πει: «Δεν είμαι χαρούμενος και δεν θα γίνω!». Να καταφέραμε, άραγε, να του αλλάξαμε γνώμη στο ταξίδι της ευχής του;

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Μαριάμ, 8, Β-οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

🏰 Η οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία ήταν ο «κακός» που εισέβαλλε στο παραμύθι της Μαριάμ. Όμως, η μαχήτριά μας βρήκε το happy end της, όπως συμβαίνει στα παραμύθια με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες. Και πού το βρήκε; Στη μαγευτική Disneyland, Paris!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω την Ελένη Φουρέιρα – Βασιλική, 17

🎤 Ύστερα από λίγη ώρα συζήτησης, η Ελένη αναγνώρισε την ανάγκη της Βασιλικής για αποδοχή και αναγνώριση από τον κόσμο. Διακριτικά, συνεννοήθηκε με τη μαμά της και το ίδιο βράδυ, η Βασιλική βρισκόταν στη σκηνή, στο πλάι της Ελένης, ζώντας αυτό που ονειρευόταν καιρό: «ενδιαφέρον, εκτίμηση, αποδοχή, αναγνώριση… μα πάνω από όλα αγάπη, αγάπη απ’ όλους», όπως μας είπε η μαμά της.

περισσότερα

Εύχομαι να ζήσω την εμπειρία μίας φωτογράφισης με τον Δημήτρη Σκουλό

📸 Κάποιες φορές, οι ευχές χρειάζονται τη βοήθεια, τον συγχρονισμό και τη συμβολή πολλών ανθρώπων για να εκπληρωθούν και να μεταμορφωθούν στην εμπειρία-ζωής που θα μείνει αξέχαστη στο παιδί. Παράλληλα, κάποιες φορές, τα παιδιά ευχής θέλουν να μείνουν τελείως ανώνυμα, χωρίς καν να αποκαλυφθεί το αρχικό του ονόματός τους. Κάπως έτσι συνέβη και με τη φωτογράφιση που με πολλή αγάπη πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σκουλός, πριν λίγο καιρό.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας – Ηρώ, 15, λέμφωμα Non Hodgkin

📱 Αδύναμη ακόμη από τις θεραπείες της για το λέμφωμα Non Hodgkin, η Ηρώ δεν είχε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και η μπάλα του bowling αποδείχθηκε αρκετά βαριά. Οι φίλοι της, όμως, ανέλαβαν δράση σε ένα διασκεδαστικό challenge. Μπείτε στο άρθρο της ευχής και μάθετε ποιο ήταν αυτό!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα νέο δωμάτιο – Π., 12

🚪 Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη, ο Παναγιώτης ρώτησε στα κρυφά τη γιαγιά του «Γιαγιά, τι μπορώ να κάνω για τους ευχαριστήσω;». Εκείνη, απάντησε πως ο καλύτερος τρόπος είναι να το εκφράσει. Και είχε απόλυτο δίκιο. Η σφιχτή αγκαλιά του Παναγιώτη που ακολούθησε θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα καινούργιο δωμάτιο – Άννα, 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🚪 Εδώ και χρόνια, η Άννα ονειρευόταν το δικό της εφηβικό δωμάτιο. Γνώριζε πως η κατάλληλη στιγμή θα ερχόταν. Όταν ο δρόμος της διασταυρώθηκε με τον δικό μας, ήξερε πως η στιγμή αυτή είχε φτάσει. Έτσι, μας εμπιστεύθηκε απόλυτα και ολοκληρωτικά! Άραγε, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της;

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Legoland, στη Δανία – Ευάγγελος, 11, συγγενής καρδιοπάθεια, στένωση πνευμονικής

✈️ Θέλοντας να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί μας και να μας δείξουν τη Legoland, ο Ευάγγελος και η οικογένειά του μάς έστειλαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με υπέροχα μηνύματα αγάπης αλλά και ακόμη πιο υπέροχα χαμόγελα και πολλές φωτογραφίες. Μπείτε στο άρθρο της ευχής του και απολαύστε το!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Αιμιλία, 10, συγγενής καρδιοπάθεια

🏰 Mέσα στην «αδικία» της ασθένειας ήρθαν νεράιδες και ξωτικά, για να χαρίσουν στην οικογένεια τη χαρά και την αισιοδοξία του ταξιδιού της ευχής, που έδωσε στην Αιμιλία δύναμη και θάρρος να συνεχίσει έναντι στη συγγενή καρδιοπάθεια.

περισσότερα