Η Μαρία είχε μια μεγάλη επιθυμία: ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Οι νεράιδες αποφάσισαν να της προσφέρουν μια ξεχωριστή μέρα, γεμάτη εκπλήξεις.

Το κορίτσι μας δεν είχε ιδέα για τα σχέδια των νεράιδων. Ξεκίνησε την ημέρα της χαλαρή και ανυποψίαστη, παρέα με την οικογένειά της, για μια μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα. Ο πρώτος προορισμός τους ήταν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της πόλης. Εκεί, η Μαρία βρέθηκε σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο οπτικές ψευδαισθήσεις και αινίγματα, που την εντυπωσίασαν και την έκαναν να χαμογελά συνεχώς. Ήταν μια εμπειρία, που δεν είχε ξαναζήσει, και την έκανε να νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα παραμύθι.

Μετά από την επίσκεψη στο μουσείο, η οικογένεια κατευθύνθηκε προς ένα όμορφο εστιατόριο για γεύμα. Η Μαρία απολάμβανε το φαγητό και την παρέα των αγαπημένων της, χωρίς να υποψιάζεται ότι η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας ήταν προ των πυλών.

Καθώς το γεύμα πλησίαζε στο τέλος του, ένα πακέτο εμφανίστηκε ξαφνικά στο τραπέζι μπροστά της. Η Μαρία το κοίταξε με περιέργεια και ενθουσιασμό. Τα χέρια της άνοιξαν προσεκτικά το πακέτο και τα μάτια της έλαμψαν, όταν είδε το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε, το κινητό των ονείρων της! Συνοδευόταν, βεβαίως, και από πολλά ακόμα πακέτα, με δωράκια και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό.

Η χαρά και η ευγνωμοσύνη ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της, καθώς κοιτούσε τα δώρα της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπληρώθηκε η ευχή μου» είπε με ένα λαμπερό χαμόγελο στις νεράιδες.

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε με τη Μαρία να απολαμβάνει κάθε στιγμή, μιλώντας και γελώντας με την οικογένειά της και παίζοντας με το νέο της κινητό. Ήταν μια μέρα που θα θυμάται για πάντα, γεμάτη μαγικές στιγμές και συναισθήματα.

Οι νεράιδες είχαν καταφέρει να κάνουν την επιθυμία της πραγματικότητα και να της χαρίσουν μια μέρα γεμάτη ευτυχία και αγάπη. Η Μαρία, με το κινητό της στο χέρι, ένιωθε πως όλα ήταν δυνατά και ότι η ζωή της είχε μόλις γίνει λίγο πιο φωτεινή.

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΔΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ, MUSEUM OF ILLUSIONS, ZUCCHERINO, CRAFTBOX, MYIKONA