Η ευχή του Λ. χαρακτηρίζεται από μία γερή δόση χιούμορ. Η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming. Ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονος, ρωτώντας συνέχεια τις νεράιδές του πότε θα εκπληρωνόταν η ευχή. Αντί για υπολογιστή, όμως, τον περιέμενε μια μέρα στη θάλασσα με τους φίλους και την οικογένειά του. Οι νεράιδες είχαν οργανώσει μία ημέρα σε sports club, έχοντας φροντίσει να ετοιμάσουν από πριν τα δώρα. Επέμεναν ότι δεν είχαν καμία πληροφορία για κάποιον Gaming υπολογιστή. Ύστερα από πολλές βουτιές και βόλτες με κανό, ο Λ. κλήθηκε να  ψαρέψει τα αστεράκια μέσα από το νερό και κάθε αστεράκι αντιστοιχούσε και σε ένα πακέτο που θα έπαιρνε. Όταν, επιτέλους, τα μάζεψε όλα, προσπάθησε να τα συνδυάσει και να καταλάβει τι κρύβεται από πίσω.  Μελάνι για υπολογιστή, λευκές κόλλες χαρτί, ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Και τελευταίο το μεγάλο δώρο, ο πολυπόθητος υπολογιστής Gaming. Ο Λ. τρελάθηκε από χαρά, και η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα οικογενειακό γεύμα, γιορτάζοντας έτσι όλοι μαζί την εκπλήρωση της ευχής του. Η χαρά του ήταν τεράστια και σίγουρα η ημέρα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά του.

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΛΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΙΑΡΑ Ν.Ε. SEAJETS, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ, SYROS WATERSPORTS CLUB, ΠΙΤΟ…ΓΥΡΟΣ , ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, MYIKONA, BLUE SOFT, CRAFTBOX