Ο Αχιλλέας δεν αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στη μεγάλη του αγάπη, την ποδηλασία. Τα τελευταία χρόνια είναι σε ομάδα και τα πηγαίνει εξαιρετικά, τόσο σε ομαδικό, όσο σε ατομικό επίπεδο. Έχει καθημερινές προπονήσεις και κάθε Σάββατο αγώνες εντός ή εκτός Αττικής. Ο πατέρας του τον ακολουθεί παντού, με το δικό του ποδήλατο. Ταξιδεύουν παρέα για τους αγώνες. Η συνθήκη του διαβήτη δεν τον έχει εμποδίσει στον πρωταθλητισμό. Στο ποδήλατο έχει μια οθόνη στην οποία, εκτός από ένδειξη ταχυτήτων και στροφών, υπάρχει και ένδειξη της ινσουλίνης του κι έτσι μπορεί και ελέγχει ανά πάσα στιγμή τα επίπεδα σακχάρου του. Η ευχή του Αχιλλέα, επομένως δεν μας εξέπληξε: ήθελε ένα αγωνιστικό ποδήλατο ορεινής ορειβασίας επόμενης ηλικιακής κατηγορίας, καθώς πρόκειται να ανέβει κατηγορία και χρειάζεται το αντίστοιχο ποδήλατο.

Η νεράιδά του σκέφτηκε να εμπλουτίσει την εκπλήρωση της ευχής του και με την άλλη μεγάλη του αγάπη: το ποδόσφαιρο. Έτσι, ο Αχιλλέας με τον κολλητό του οδηγήθηκαν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου τους υποδέχτηκε μία ομάδα παιδιών με τον προπονητή τους. Έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση και ο αγώνας ξεκίνησε. Όλα τα παιδιά έγιναν ένα και ενέταξαν τους καινούργιους παίκτες σαν να γνωρίζονταν από καιρό. Απολάμβαναν παιχνίδι μέχρι που κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει και οι νεράιδες ανησύχησαν, μήπως χαλούσε η μεγάλη ημέρα του Αχιλλέα. Όμως όχι, δεν πτοήθηκε κανένας! Άλλωστε, όταν αυτό το παιδί ξεκινάει να παίζει, δεν τον σταματάει τίποτα.

Τίποτα, εκτός από το ολοκαίνουργιο πολυπόθητο αγωνιστικό ποδήλατο! Δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια του, όταν εμφανίστηκε μπροστά του. Ήταν επιτέλους εκεί και ήταν δικό του. Αμέσως ανέβηκε και άρχισε τις βόλτες στο γήπεδο. Φυσικά, το ποδήλατο συνοδευόταν και από όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και τον ποδηλατικό εξοπλισμό, αλλά και από πολλά ακόμη δώρα.

Ένα όμορφο γεύμα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν την εκπλήρωση της ευχής του.

Ο Αχιλλέας πλέον θα κάνει πεντάλ με προορισμό τα πιο τρελά όνειρα, αφού πίστεψε ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΣΚΟΥΤΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΟΠΗ ΡΙΖΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ο ΤΕΛΗΣ, AT20 SOCCER CLUB, ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: BEST BOYS PRODUCTION