Αυτό που λαχταρούσε περισσότερο η Χ. ήταν να έχει έναν δικό της χώρο, αφού το δωμάτιό της το μοιράζεται με την αδερφή της. Είχε ανάγκη, όμως, την ιδιωτικότητα και την απομόνωση, έναν χώρο να στεγάσει τα όνειρά της, ένα δικό της μικρόκοσμο. Ήξερε όμως ότι δεν υπήρχε άλλο δωμάτιο στο σπίτι..

Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και βρήκαν την καλύτερη λύση. Με έναν μαγικό τρόπο, στο σαλόνι του σπιτιού της Χ., δημιουργήθηκε ένας υπέροχος χώρος μόνο για εκείνη. Λευκά έπιπλα, led φωτισμός, κάδρα, χρωματιστά μαξιλάρια και διακοσμητικά κεριά γέμισαν τον χώρο προσδίδοντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Η Χ. ενθουσιάστηκε! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και ξεπερνούσε κάθε φαντασία της! Άρχισε να εξερευνά κάθε σπιθαμή του και να ανοίγει τα πακέτα, ανακαλύπτοντας ένα σωρό δώρα. Το χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό της και μαρτυρούσε την ευτυχία της.

Πλέον, η Χ. θα έχει τον δικό της υπέροχο χώρο να ονειρεύεται, να ακούει μουσική και να περνά μοναδικές στιγμές με τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μπογδάνο Διονύση, Δημητράντζου Αναστασία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: IKEA, JYSK,SUN LIGHT, MAT & PIL, ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, VITEX, ΔΕΔΔΗΕ, PASSARELLA, LEGRAND, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS, ΚΕΝΤΙΑ