Σε ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού εξελίχθηκε η εκπλήρωση της ευχής της  Άννας-Μαρίας, ενός γλυκού και χαμογελαστού κοριτσιού, που μας αποδεικνύει καθημερινά το μεγαλείο της ψυχής και τη δύναμη που κρύβει μέσα της. Η Άννα-Μαρία χρειαζόταν ένα καινούργιο ειδικό αμαξίδιο και οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους, όχι μόνο για την εκπλήρωση της ευχής της αλλά και για την οργάνωση μιας αξέχαστης μέρας σε έναν ξεχωριστό παιδότοπο, που στολίστηκε με μπόλικη νεραϊδόσκονη και γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια και μικρές εκπλήξεις και δώρα.

Η μητέρα της περιγράφει την εμπειρία της από το Ταξίδι της Ευχής της Άννας-Μαρίας:

«Ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη μου σ’ αυτόν τον αγώνα ζωής για την Άννα-Μαρία μου! Και όλο αυτό το event με έκανε να ανακαλύπτω κι αλλά “μικρά” αλλά συγχρόνως “μεγάλα” για την κόρη μου (αντιδράσεις, στιγμές που αλλιώς δύσκολα θα τις ζούσαμε, νέες επαφές, αντίδραση στο να είναι “τιμώμενο πρόσωπο” κ.α.). Μια εμπειρία που θα της διηγούμαι και θα της υπενθυμίζω! Η εκπλήρωση της ευχής πραγματικά μας αλλάζει την καθημερινότητα προς το καλύτερο! Μας είχαν λείψει οι βόλτες στην αγορά! Ευχαριστώ για όλα!»

Γιατί δεν είναι απλά μια ευχή… Eίναι πολλά παραπάνω.

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Σοφία Αμπατζίδου, Βανέσα Γκούμα, Χριστίνα Σπυρογιώτη, Πολυξένη Σιάνα, Παναγιώτα Παρασκευοπούλου, Γλυκερία Ζώγα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΦΑΝΗΣ ΝΤΑΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ, SWEET WITH LOVE, ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ