Ο Κ. είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και πάθος για τα video games και τους υπολογιστές. Το όνειρό του ήταν να αποκτήσει έναν νέο υπολογιστή gaming, όπου θα μπορούσε να απολαμβάνει τα αγαπημένα του παιχνίδια στον ελεύθερο του χρόνο. Οι νεράιδες, με τη μαγική τους ικανότητα να εκπληρώνουν ευχές, ήθελαν να του προσφέρουν κάτι περισσότερο από έναν απλό υπολογιστή. Σχεδίασαν μια μοναδική ημέρα που θα έμενε χαραγμένη στη μνήμη του για πάντα.

Η μέρα ξεκίνησε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Ο Κ. δεν ήξερε τι τον περίμενε, αλλά η προσμονή ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Όταν τελικά αντίκρισε τον νέο υπολογιστή του, τα μάτια του έλαμψαν από χαρά. Οι νεράιδες τον βοήθησαν να στήσει τον υπολογιστή κομμάτι-κομμάτι, με τη βοήθεια των γονιών του. Κάθε βήμα ήταν γεμάτο προσμονή, μέχρι που σύντομα όλα ήταν έτοιμα. Ο Κ. δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα.

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε και μία φοβερή τούρτα με έναν υπολογιστή πάνω. Η στιγμή που έσβησε το κεράκι σηματοδότησε την εκπλήρωση της ευχής του και ήταν γεμάτη συγκίνηση και χαμόγελα. Οι γονείς του παρακολούθησαν το όλο σκηνικό με δάκρυα χαράς στα μάτια τους.

Τα λόγια τους αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη και τη χαρά τους για όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του Ταξιδιού της Ευχής του:

«Σας ευχαριστούμε, που είστε δίπλα σε όλα τα παιδιά-πρότυπο. Τους προσφέρετε ελπίδα, θέμα συζήτησης, δύναμη, φαντασία στο άχαρο διάστημα της εντατικής θεραπείας. Ένα θαύμα γίνεται με την εκπλήρωση, που θα το θυμούνται για πάντα, γιατί είσαστε πολύ καλοί έτσι όπως το κάνετε!»

Ο Κ. τώρα απολαμβάνει τον νέο του υπολογιστή, παίζοντας τα αγαπημένα του παιχνίδια και ζώντας το όνειρό του κάθε μέρα. Η ευχή του έγινε πραγματικότητα και η χαρά του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές όλων όσων ήταν εκεί για να τη ζήσουν μαζί του.

 

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά τη Lidl Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, PIZZA FAN, MYIKONA, BLUE SOFT, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS