Η Αριάδνη, ένα γεμάτο ζωή κορίτσι 11 ετών, είχε μια μεγάλη επιθυμία. Λατρεύει τη μουσική και τον χορό, και η αγαπημένη της τραγουδίστρια είναι η Taylor Swift. Κάθε της τραγούδι αγγίζει την καρδιά της και γεμίζει τον κόσμο της με ρυθμό και συναίσθημα. Έτσι, όταν έμαθε πως την ημέρα των γενεθλίων της η Taylor θα δώσει συναυλία στο Άμστερνταμ, ήξερε ότι αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο: να παρακολουθήσει τη συναυλία της αγαπημένης της καλλιτέχνιδας.

Οι μήνες προετοιμασίας ήταν γεμάτοι ανυπομονησία και χαρά, καθώς η Αριάδνη και η οικογένειά της ετοιμάζονταν για το μεγάλο ταξίδι. Η μέρα που θα έβλεπε από κοντά την Taylor Swift πλησίαζε, και όταν επιτέλους βρέθηκαν στην Ολλανδία, η ενθουσιασμένη Αριάδνη δυσκολευόταν να πιστέψει πως το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Η συναυλία της Taylor Swift, μέρος της περιοδείας “The Eras”, δεν ήταν απλά μια μουσική παράσταση – ήταν μια ολόκληρη εμπειρία γεμάτη μαγεία. Κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι ωρών της συναυλίας, χωρίς κανένα διάλειμμα, η Αριάδνη και οι υπόλοιποι θεατές ένιωσαν τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται καθώς η Taylor τραγουδούσε περίπου 44 από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια. Η Αριάδνη χόρευε ασταμάτητα, ζώντας τη στιγμή με όλη της την ψυχή. Τα φώτα, η μουσική, η φωνή της Taylor, όλα συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μία εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη για πάντα.

Η μητέρα της Αριάδνης, συγκινημένη από τη χαρά της κόρης της, μίλησε για τη δύναμη της ευχής: «Το έργο του MakeAWish είναι πραγματικά ανεκτίμητο! Η χαρά, που προσφέρει στο παιδί, το βοηθάει να δει ότι η ζωή, παρά τις δυσκολίες μιας ασθένειας, μπορεί να είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις. Αυτή η ευχή μπορεί να ολοκληρώθηκε γρήγορα, αλλά θα είναι μια πολύτιμη ανάμνηση για την Αριάδνη, κάτι που θα κουβαλάει μαζί της σε όλη της τη ζωή. Χίλια μπράβο για το έργο σας! Ομορφαίνετε ψυχές!»

Η Αριάδνη, πιο χαρούμενη από ποτέ, γύρισε πίσω γεμάτη με αναμνήσεις που θα της μείνουν για πάντα, αλλά και με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά τη Lidl Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Uniglobe