Ο Δ. μπορεί να μην περπατάει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε δυναμισμό και τόλμη. Χαμογελάει πολύ, ξέρει να διεκδικεί, αγαπά τα ταξίδια και την ταχύτητα, η οποία δεν τον φοβίζει καθόλου. Αυτό που χρειαζόταν πολύ και ευχήθηκε να αποκτήσει, ήταν ένα ειδικό κάθισμα, άνετο και ορθοπεδικό, ώστε να αποκτήσει η σπονδυλική του στήλη τη σωστή κλίση και ο ίδιος αυτόνομη στήριξη του κορμού. Η κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεπε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τον επισκέφθηκαν οι νεράιδες σπίτι του και τον γέμισαν με δώρα – δεινόσαυρους, που λατρεύει! Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που ήθελε να τους δείξει και το δωμάτιό του, όπου είχε πολλούς ακόμα δεινόσαυρους, έχοντας δημιουργήσει σε όλο το χαλί έναν μικρόκοσμο γεμάτο δεινόσαυρους.

Βολεύτηκε αμέσως στο καινούργιο ειδικό κάθισμα κι έδειξε να χαλαρώνει πολύ. Τα λόγια της μητέρας του τα λένε όλα: «Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκε η διαφορά στην κατάσταση του παιδιού μας. Είναι η πρώτη φορά, που στη λογοθεραπεία δεν δυσανασχέτησε και μίλησε τόσο καθαρά!»

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας: Αναστασία Δημητράντζου, Αγγελική Τσουκαλά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΔΕΔΔΗΕ, GIORGIO pastry & catering, MYIKONA