Ο Μάνος είναι ένα παιδί κλειστό, που δύσκολα εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του. Είναι μετρημένος στα λόγια του και μιλάει τόσο όσο. Όταν, όμως, πρόκειται για το ποδόσφαιρο, μεταμορφώνεται, ενθουσιάζεται τόσο και δεν σταματάει να μιλάει. Είναι το αγαπημένο του άθλημα, ενώ λατρεύει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη «στρογγυλή θεά».

Όταν έμαθε για τον κόσμο του Make-A-Wish και για την ευχή που μπορούσε να κάνει, είχε ήδη σκεφτεί τι θα έλεγε στις νεράιδες. Η αγάπη του για το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι τεράστια και ήταν σχεδόν αναμενόμενο πως η ευχή του θα σχετιζόταν με αυτό. Η μεγαλύτερή του επιθυμία, λοιπόν, ήταν να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League. Εκεί τον περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις, καθώς είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους χώρους του γηπέδου και να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες! Συντροφιά με τον πατέρα του, έζησε ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα και βρέθηκε στο σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό event της χρονιάς. Η ημέρα αυτή σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη ενώ οι μοναδικές εμπειρίες, που αποκόμισε, θα τον συντροφεύουν για πάντα.

Συγκίνηση προκαλούν και τα λόγια του πατέρα του για τα όσα έζησαν κατά το ταξίδι της ευχής του Μάνου: «Ευχαριστούμε πολύ το Make-A-Wish Ελλάδος. Ήταν όλα υπέροχα, περάσαμε πολύ όμορφα! Κάναμε αρκετές φιλίες. Ο Μάνος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την εμπειρία που έζησε χάρη σε εσάς!»

Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά την SEPTONA για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox