Ένα ειδικό παιδικό κάθισμα είχε ανάγκη ο Ρ., για να μπορεί να κάθεται σωστά. Τα προβλήματα με την υγεία του πολλά, αλλά ο ίδιος είναι μεγάλος μαχητής και δεν σταματά να αγωνίζεται και να προσπερνά τα εμπόδια. Έχοντας στερηθεί την παιδικότητα και την ανεμελιά, λόγω της υγείας του, οι νεράιδες σε συνεννόηση με τους γονείς του, ετοίμασαν μία μικρή γιορτή για εκείνον, σε έναν πανέμορφο παιδότοπο.
Παιχνίδια, ανιματέρ, μουσική, λιχουδιές, αλλά κυρίως η παρέα άλλων παιδιών, έφεραν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του. Χόρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου του πατέρα, απόλαυσε τη μουσική που τόσο αγαπά, και έζησε αυτό που για τα περισσότερα παιδιά είναι αυτονόητα, αλλά όχι και για τον ήρωά μας: την ανεμελιά και τη διασκέδαση.
Με το καινούργιο του αμαξίδιο, μια νέα καθημερινότητα ξεκίνησε για τον Ρ. Θα μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες που λατρεύει. Και γεμάτος αγάπη και θετική ενέργεια από όλους όσους τον αγαπούν, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του. Εμείς του ευχόμαστε να βγαίνει πάντα νικητής και να μας χαρίζει πιο συχνά αυτό το υπέροχο χαμόγελο!
Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά τη VNK CAPITAL για τη δωρεά
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μάρθα Γεωργιάδου, Στέλλα Αραπίδου, Αφροδίτη Τσαχίλα, Ελένη Καμπάκη
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: RAPUNZEL ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, PEPI BEZA BOUTIQUE BAKING, YUPI YAYA, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ A.E.Ε., MyIkona, Craftbox
Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency, Taxiway Ραδιοταξί Συν.Π.Ε.
