Η Χρύσα είναι ένα κορίτσι με μεγάλη φαντασία, που δίνει ζωή σε κάθε παιχνίδι και μετατρέπει τις μικρές στιγμές σε ιστορίες. Της αρέσουν οι μονόκεροι – αυτοί που, όπως λέει, είναι για μεγάλους – και το glitter που λάμπει παντού.
Η ευχή της; Να κάνει το πάρτι των ονείρων της! Σε ένα παραμυθένιο μέρος, με τον δικό της θρόνο, ντυμένη πριγκίπισσα και μαζί με τους φίλους της. Να γελάσουν, να παίξουν και να ζήσουν μια μέρα που θα τους μείνει αξέχαστη.
Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους και η Χρύσα έζησε το δικό της παραμύθι. Ίππευσε ένα πανέμορφο άλογο, μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενη από τις Κυρίες των Τιμών, στέφθηκε πριγκίπισσα από τους ιππότες, και μαγεύτηκε από τον χορό της στέψης.
Ακολούθησε πολύ παιχνίδι και χορός με τους αγαπημένους της φίλους.
Μία μέρα, που ήταν πολύ περισσότερα από ένα πάρτι – ήταν μία μαγική εμπειρία, που γέμισε τη Χρύσα χαρά, δύναμη και την πίστη πως όλα της τα όνειρα μπορούν να εκπληρωθούν!
Δείτε περισσότερες ιστορίες ευχών

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΔΕΔΕ, ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΡΤΑΒΑΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΜΟΥΡΑΤΑΙ, ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΤΗΜΑ ΙΠΠΟΣΤΑΣΙΟ, PASSARELLA, MyIkona, Craftbox, FotoCopy Varis, DE PLAN V, TOP-STYLE.GR, Παιδικά Συμεών, CHARMY, Tailored, NIARROU GRACE COSPLAY, Baby Beauty, mama piniata, Άμαξες Γάμου Μαγγίνας, ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ TRANS
