Αναμφισβήτητα, αυτό που θα θυμόμαστε πάντα καταγεγραμμένο στις πιο γλυκές μας παιδικές αναμνήσεις είναι οι στιγμές που τα όνειρα παίρνουν ζωή. Πόσο μάλλον για ένα παιδί που μάχεται γενναία για τη ζωή του, η εκπλήρωση της ευχής του, η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι όλα μπορούν να συμβούν και παίρνει δύναμη από τη διαπίστωση αυτή.

Η Άρτεμις είναι ένα γλυκό και αποφασιστικό κορίτσι, που γνώριζε από την αρχή αυτού του ταξιδιού, την ευχή της. Η αδυναμία της στα παιχνίδια και τις φιγούρες της Playmobil την οδήγησαν να ευχηθεί να αποκτήσει όσα περισσότερα Playmobil γινόταν. Οι νεράιδες ξεκίνησαν να διαλέγουν για εκείνη από τη μεγάλη συλλογή παιχνιδιών που σε ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας. Το ταξίδι της ευχής της δυναμικής Αρτέμιδος είχε μόλις ξεκινήσει και οι νεράιδες σχεδίαζαν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις στην όμορφη διαδρομή του για την εκπλήρωση. Σε ένα μέρος μαγικό, που εξάπτει τη φαντασία, όπως το νησάκι της λίμνης Ιωαννίνων, νεράιδες και ξωτικά διοργάνωσαν ένα party. Με προσκεκλημένους τα αγαπημένα πρόσωπα και τις φίλες της Αρτέμιδος, το ταξίδι της ευχής θα κατέληγε σε μια ιδιαίτερη ημέρα που η ηρωίδα μας θα θυμάται για όλη της τη ζωή.

Η Άρτεμις χόρευε και τραγουδούσε με τις φίλες της, και αρκετά ενθουσιασμένες έφτιαχναν δικά τους παιχνίδια. Όλα γίνονται παραμυθένια όταν βρίσκεσαι σε ένα ονειρικό μέρος με παραμυθένιο τοπίο, ανάμεσα σε παιχνίδια και γέλια, που απογειώνουν το συναίσθημα και τη χαρά. Τσουβαλοδρομίες και αυγοδρομίες έβγαζαν κάθε φορά και νέο νικητή. Άλματα στο λάστιχο και πειράγματα στην τυφλόμυγα έκαναν τον τόπο να αντηχεί από τα γέλια μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά έμειναν για λίγο ακίνητα παίζοντας τα αγαλματάκια, αλλά τα μάτια της Αρτέμιδος έλαμψαν μόλις αντίκρισε τον ολόδικό της θησαυρό. Με ένα χαμόγελο που δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη της μετέδιδε τη χαρά της και σε εμάς. «Πόσο ευχαριστήθηκα την ευχή; Όσο το άπειρο! Δηλαδή το 8 ξαπλωμένομας είπε ανακαλύπτοντας μία-μία τις φιγούρες Playmobil και η αδελφή της συμπλήρωσε: «Εύχομαι να είστε τόσο χαρούμενες όσο η αδερφή μου σήμερα!».

Το ταξίδι της ευχής έφτασε στον τελικό προορισμό, αυτόν της παιδικότητας και της ανεμελιάς και ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν η Άρτεμις, μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση, χαρά και πολλά παιχνίδια, μια μοναδική εμπειρία που όποτε ανακαλεί στη μνήμη της ένα άσβηστο χαμόγελο θα λαμπυρίζει στο πρόσωπό της.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σοφία Αμπατζίδου, Ξένια Σιανά, Χριστίνα Σπυργιώτη, Μαλβίνα Μπιντζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PLAYMOBIL, PINGUIN, ΜΠΙΖΖΖ, ΑΡΤΟΣ & ΓΛΥΚΟ ΚΩΤΣΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, MYIKONA, MAMA PINIATA, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝPLAYMOBIL, PINGUIN, ΜΠΙΖΖΖ, ΑΡΤΟΣ & ΓΛΥΚΟ ΚΩΤΣΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, MYIKONA, MAMA PINIATA, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ