Μέσα από τα μάτια μιας μαμάς παιδιού ευχής!

⭐️ Ο γιος της Μάγδας, παιδί ευχής, πάλεψε με το λέμφωμα. Η Μάγδα, ως μία από τις μαμάδες των παιδιών ευχής, βρέθηκε στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, Δύο στη 1, στην ΕΡΤ, για να μοιραστεί την ιστορία της ως μητέρα, ως γυναίκα και κυρίως… ως μαμά που το παιδί της νόσησε!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Μαρία, 14

“Πόσο σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη, έστω και για λίγο, τις στεναχώριες μας. Μέσα από το ταξίδι που εσείς κάνατε πράξη φωτίστηκε η καθημερινότητα της οικογενείας μας”, μας είπε η μητέρα της Μαρίας.

περισσότερα

Εύχομαι να επισκεφθώ το ενυδρείο της Βαλένθια, Oceanografic – Γιώργος, 9

Ένας μικρός εξερευνητής του βυθού έβαλε πλώρη για τη Βαλένθια της Ισπανίας και γνώρισε τον Διευθυντή του ενυδρείου Oceanografic, ενώ είδε από κοντά δελφίνια, πιγκουίνους, θαλάσσιους ελέφαντες, ψάρια και δεκάδες άλλα θαλάσσια ζώα. Ήταν ενθουσιασμένος με τον υδάτινο κόσμο που απλωνόταν γύρω του!

περισσότερα

Γράμμα από τον Γιώργο, πατέρας του Νικόλα

Πριν λίγους μήνες, το κακό χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου, στο πιο ευαίσθητο σημείο του, το παιδί. Πριν προλάβει ο άτυχος γιος μου να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει, έπρεπε να σηκώσει τα μανίκια για να κυλήσει το πρώτο φάρμακο στις φλέβες του. Όλη η καθημερινότητα του ξεριζώθηκε.

περισσότερα