Όταν ένα παιδί που του αρέσει ο αθλητισμός, ο Άγγελος 10 ετών, εύχεται να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, οι νεράιδες του Make-Α-Wish τι κάνουν;

Μιλάνε με την οικογένεια και τα αδέλφια του για να δουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν την πιο μαγική ατμόσφαιρα και την πιο αξέχαστη μέρα που θα δώσει στον μικρό όλη την ενέργεια και τη χαρά που χρειάζεται. Ο Άγγελος έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και μια μικρότερη αδελφή, οι οποίοι, μαζί με τους γονείς του, μοιράστηκαν όλες τις μικρές και μεγάλες αγάπες του Άγγελου με τις νεράιδες μας: Από το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ μέχρι τα playmobil και τα παιχνίδια στην πλατεία.

Έτσι και για τον Άγγελο, που φυσικά περνάει τις καλύτερες στιγμές του έξω απ’ το σπίτι με τους φίλους του, οι νεράιδες μας δεν έχασαν στιγμή: Οργάνωσαν ένα «αθλητικό» πάρτυ με απίστευτα παιχνίδια: Παιχνίδια με κρίκους, σχοινιά, χούλαχουπ, κορίνες, σκυταλοδρομίες, ασκήσεις ακρίβειας και συγκέντρωσης, πολύ τρέξιμο και θεαματικές βουτιές στη θάλασσα των στρωμάτων!

Τα παιδιά, οι φίλοι και τα αδέλφια του Άγγελου, δεν μπορούσαν να σταματήσουν! Έγιναν μια τεράστια παρέα, που παρέσυρε στο παιχνίδι ακόμα και τους γονείς τους.  Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος, και οι πόντοι για την κορυφή μαζεύτηκαν με απίστευτη ενέργεια και επιμονή!

Ο νικητής όμως δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Άγγελο: Αφού διέπρεψε σε όλες τις δραστηριότητες και απήλαυσε απίστευτα την παρέα και το κέφι, αναγορεύτηκε και νικητής της βραδιάς. Το έπαθλο; Το ηλεκτρικό ποδήλατο που τόσο καιρό ονειρευόταν, για να μπορεί να ακολουθεί σε όλες τις βόλτες την παρέα του.

Με το που το είδε, ανέβηκε πάνω και περήφανος σκόρπαγε χαμόγελα σ’ όλους τους παρευρισκόμενους – η αίσθηση της ακούραστης ελευθερίας και της ατέλειωτης βόλτας μπορούσε επιτέλους να ξαναμπεί στην καθημερινότητά του!

Καλές βόλτες Άγγελε, και πάντα να φοράς το κράνος σου!

Ευχαριστούμε θερμά τις μαθήτριες του Κολλεγίου Μωραίτη Μιράντα, Αιμιλιάνα και Ειρήνη, οι οποίες μέσω του προγράμματος International Baccalaureate (IB), οργάνωσαν και προσέλκυσαν τους πόρους για την κάλυψη των εξόδων μιας ξεχωριστής ευχής για τον Άγγελο μας!

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Νίκος Αυγερινός

τους χορηγούς σε είδος: Fresh Patisserie, routeunow

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)