Ο Άγγελος περνάει πολύ καιρό μακριά από το σπίτι του, για τις θεραπείες του. Μακριά από τους φίλους του, μακριά από την υπόλοιπη οικογένειά του. Είναι φυσικό, λοιπόν, η ευχή του να σχετίζεται με κάτι που θα τον κάνει να ξεχνιέται, να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του, αλλά και να συνδέεται με τους ανθρώπους που του λείπουν. Ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορεί εύκολα να το μεταφέρει παντού, ήταν αυτό που χρειαζόταν.

Έχοντας κάνει την έρευνά του, ήξερε πολύ συγκεκριμένα τις προδιαγραφές που ήθελε και, σε στενή συνεργασία με τη νεράιδά του, κατέληξαν στο μοντέλο που θα έπαιρνε. Η νεράιδά του, η Εύα, μέσα από όλη αυτήν την επικοινωνία μαζί του, είχε καταλάβει πόσο πολύ του έλειπε να κάνει πράγματα με τους φίλους του και τα αδέρφια του. Έτσι, οργάνωσε για εκείνον μία μοναδική μέρα!

Παρέα με τους κολλητούς του φίλους και την οικογένειά του, ο Άγγελος βρέθηκε σε μια πίστα kart και μπήκε κατευθείαν στον αγώνα. Τα στοιχήματα ανάμεσα στα νέα παιδιά έδιναν και έπαιρναν για το ποιος τελικά θα έκανε τον καλύτερο χρόνο. Ο χώρος γέμισε με τα γέλια και τις φωνές των παιδιών, αλλά και του πατέρα του, που το απόλαυσε κι εκείνος σαν μικρό παιδί. Σειρά μετά είχε το βραβευμένο εστιατόριο, που ο Άγγελος είχε γνωρίσει μέσα από το Tik Tok και παρακολουθούσε φανατικά, ελπίζοντας κάποια μέρα να μπορέσει να το επισκεφθεί. Η νεράιδά του φρόντισε να ικανοποιήσει και αυτή την επιθυμία του και η χαρά του Άγγελου ήταν ολοφάνερη!

Στο τραπέζι, ανάμεσα σε γέλια και πειράγματα, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα πακέτα με δώρα για όλους. Και, ξαφνικά, πλησίασε το τραπέζι τους ο σερβιτόρος, που ζήτησε να σερβίρει τη «σπεσιαλιτέ» του εστιατορίου στον Άγγελο: ένα μεγάλο πακέτο, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το laptop που τόσο επιθυμούσε! Ενθουσιάστηκε! Ξέσπασε σε γέλια και άνοιξε το πακέτο με προσεκτικές κινήσεις, ενώ μας δήλωσε ότι δεν ήθελε να το βγάλει από το κουτί εκεί, αλλά προτιμούσε να κάνει το unboxing αργότερα, στο δωμάτιό του, γιατί φοβόταν μην πάθει κάτι.

Τα πιάτα, που άρχισαν να καταφθάνουν στο τραπέζι τους, ήταν νοστιμότατα και τα επιφωνήματα επιδοκιμασίας και ενθουσιασμού διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ως τιμώμενο πρόσωπο, ο Άγγελος είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον chef, που άφησε για λίγο την κουζίνα του, για να γνωρίσει έναν ήρωα της ζωής.

Μια μέρα, που τα είχε όλα: διασκέδαση, γέλια, δώρα, φαγητό και το σπουδαιότερο όλων – χαρά και ανεμελιά! Οι γονείς του, συγκινημένοι, μας εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους, που είδαν και πάλι το παιδί τους χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Χαρακτηριστικά, μας είπαν: «Μετά από όλον αυτόν τον Γολγοθά, που τραβάει το παιδί, ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο και βέβαια για όλη την υπόλοιπη οικογένεια».

θερμά τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Δώρα Παχατουρίδου, Ευγενία Μπανιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα, GoKart Center, Miltos Patisserie & Catering, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency