«Ζέκα στα ζέκα!» βαθμολόγησε το ταξίδι της ευχής του ο Άγγελος! Με την παιδική του γλυκύτητα και αθωότητα, μας έδωσε το άριστα (10/10) και μας χάρισε το καλύτερό του χαμόγελο!

Πρόκειται για ένα υπέροχο παιδί, με ανεξάντλητη ενέργεια, που, φυσικά, λατρεύει το παιχνίδι. Το σπίτι και το δωμάτιό του είναι γεμάτο με όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια κι όλο πιάνει το ένα μετά το άλλο. Είναι ασταμάτητος! Αυτοκίνητα, μηχανές, τρενάκια, πυροσβεστικά και η τελευταία αδυναμία του, οι μπουλντόζες, κάνουν παρέα με τις αγαπημένες του φιγούρες κι όλοι μαζί επιδίδονται σε ξέφρενο παιχνίδι. Ωστόσο, το πιο αγαπημένο παιχνίδι του Άγγελου είναι η μπάλα – τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ. Έτσι, λοιπόν, όταν τον ρωτήσαμε τι ήταν αυτό που θέλει να ζητήσει από τις νεράιδες, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε «Μπάσκετ και τέρμα!». Ήταν απόλυτα αποφασισμένος, δεν άλλαζε γνώμη ούτε ήθελε να σκεφτεί κάτι άλλο. Ήθελε μπασκέτα και τέρματα στο μπαλκόνι του, ώστε να μπορεί να παίζει και μόνος του, αλλά και με τον μπαμπά του.

Νεράιδες και ξωτικά σήκωσαν μανίκια και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν. Ο τοίχος στολίστηκε με μία υπέροχη τοιχογραφία δια χειρός μίας εξαιρετικής ζωγράφου. Τοποθετήθηκε χλοοτάπητας, γιατί, φυσικά, ποδόσφαιρο χωρίς χλοοτάπητα δεν νοείται! Στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν τα τέρματα και τελευταία η μπασκέτα. Ένα σωρό μπαλόνια, δώρα και λιχουδιές στόλισαν τον χώρο, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του «γηπέδου» του.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, επέστρεψε στο σπίτι ο Άγγελος, τον οποίο φυσικά είχαμε «φυγαδεύσει» για να μην δει τις ετοιμασίες. Δεν του είχαμε πει ότι θα του παραδίδαμε το γήπεδο. Μόλις έφτασε σπίτι, του κλείσαμε τα μάτια και τον οδηγήσαμε στο νέο του γήπεδο. Η χαρά του δεν περιγράφεται! Το πρόσωπό του φωτίστηκε ολόκληρο και ξεχύθηκε μεμιάς να ρίχνει βολές στην μπασκέτα και να σουτάρει στα τέρματα! Ξετρελάθηκε με τις πολλές μπάλες και με τον χλοοτάπητα, γιατί έτσι μπορούσε να γονατίζει ή να πέφτει χωρίς να χτυπάει.

Ανυπομονούσε να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, αλλά αυτό που αντίκρυσε ήταν πολύ καλύτερο από ότι είχε φανταστεί! Μας το είπε ο ίδιος, αλλά και η μητέρα του, η οποία είχε συγκινηθεί, βλέποντας το παιδί της τόσο χαρούμενο κι ευτυχισμένο μετά από όλη την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του σε τόσο τρυφερή ηλικία.

θερμά τη Novibet για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Μαρίνα Στιβανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Π.Ο.Β.Α.Σ., Panda Sports, Sweebies, Comfuzio, Passarella

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Χαρά Μεσδανίτη, MAX

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!