Το Παρίσι ήταν το όνειρο αυτού του πανέξυπνου και γλυκύτατου κοριτσιού με το υπέροχο όνομα, της Αδαμαντίνης. Παρόλο που η ασθένειά της έφερε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά της, η Αδαμαντίνη δεν έχασε την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της και βρίσκει συνεχώς καινούργιους τρόπους για να απασχολείται. Η ευχή της τη γέμιζε ενθουσιασμό, καθώς αναζητούσε μέρη, αξιοθέατα και πράγματα να δει και να κάνει στην Πόλη του Φωτός.

Φυσικά, ήθελε πολύ όχι μόνο να δει, αλλά και να ανέβει στον Πύργο του Eiffel, αλλά θα της άρεσε να γευματίσει και σε ένα από τα περίφημα καλά γαλλικά εστιατόρια. Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και το κορίτσι μας βρέθηκε, μαζί με τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς της, στη γαλλική πρωτεύουσα.

Εκτός από τον Πύργο του Eiffel, επισκέφθηκε πολλά γνωστά αξιοθέατα, όπως το Μουσείο του Λούβρου, έκανε βόλτα στον Σηκουάνα και περιηγήθηκε στους όμορφους δρόμους με τα υπέροχα καταστήματα, δοκιμάζοντας ένα σωρό λιχουδιές. Το ντύσιμό της το είχε προσαρμόσει, ώστε να έχει παριζιάνικο στυλ. Συνέχεια χαμογελούσε και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ζούσε το όνειρό της!

Η μητέρα της μας συγκίνησε, λέγοντάς μας ότι μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν, με το ταξίδι αυτό ξέχασαν τις δυσκολίες και ένιωσαν ελεύθεροι, άδειασε το μυαλό τους…

θερμά τη μικρή Αέλια, τους φίλους και τους συγγενείς για τη συμβολή τους στην εκπλήρωση της ευχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Ctaftbox