Η Αθανασία είναι η προσωποποίηση του ενθουσιασμού, της χαράς και της αισιοδοξίας. Ενθουσιάζεται με το παραμικρό. Άλλωστε, για εκείνη, τίποτα δεν είναι μικρό ή λίγο. Θα μπορούσε να ευχηθεί να αποκτήσει κάτι, σίγουρη πως ό,τι κι αν επιλέξουν οι νεράιδες να της χαρίσουν, εκείνη θα είναι ευχαριστημένη μόνο που τη σκέφτηκαν! Ωστόσο, τελικά κατέληξε πως η μεγαλύτερη επιθυμία της, που φαντάζει και άπιαστο όνειρο, ήταν να πάει στην Disneyland στο Παρίσι. Έχοντας δει εικόνες στα βίντεο διαφόρων YouTubers με τα τρενάκια, τα κάστρα, τους ήρωες των παραμυθιών, τα γλυκά, ήταν σίγουρο πως θα μαγευόταν από αυτόν τον κόσμο και θα χαιρόταν μέχρι και τη μικρότερη λεπτομέρεια αυτού του ταξιδιού.

Αφού η νεράιδά της της ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους, η ανυπομονησία της χτύπησε κόκκινο! Η Αθανασία ετοίμασε τη βαλίτσα της, φόρεσε το πιο πλατύ χαμόγελο και ήταν πανέτοιμη να διασχίσει τα σύννεφα και να φτάσει στον προορισμό των ονείρων της.

Η παραμονή της στον κόσμο της Disneyland της φάνταζε σαν παραμύθι. Συνάντησε όλους τους αγαπημένους ήρωες, μεταξύ αυτών και τους δικούς της λατρεμένους – την πριγκίπισσα Elsa και τον Spiderman. Ό,τι και να έβλεπε την ενθουσίαζε τρομερά, ό,τι και να έτρωγε την ξετρέλαινε! Το αγαπημένο της μέρος ήταν το εστιατόριο του Ρατατούη, όπως μας είπε η ίδια.

Η Αθανασία προσπαθούσε να τα ζήσει όλα, να γευτεί όσες περισσότερες γεύσεις μπορεί και να αγοράσει όσα περισσότερα πράγματα γινόταν. Έζησε τη δική της μοναδική εμπειρία σε έναν παραμυθένιο κόσμο, που θα θυμάται για πάντα, και πίστεψε πως και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox