Η Αθανασία είναι ένα γενναίο παιδί, που αντιμετώπισε την ασθένειά της με σθένος. Όλη αυτή η περιπέτεια, μπορεί να της στέρησε κομμάτι της παιδικότητάς της, την όπλισε, όμως, με θάρρος, αισιοδοξία και υπομονή. Η ίδια, μάλιστα, είπε στη μητέρα της: «Μαμά έμαθα να κάνω υπομονή στο νοσοκομείο, ποιος το περίμενε;».

Μέσα στο νοσοκομείο εξελίχθηκε από ένα συνεσταλμένο παιδί σε ένα ώριμο κορίτσι που ξέρει να ακούει και να υποχωρεί, όταν χρειάζεται. Καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών της, μέσα στο νοσοκομείο έβλεπε video από τις αγαπημένες της youtubers και μέσα και από τις ιστορίες άλλων παιδιών που είχαν πάει, ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο της Disneyland. Δεν χόρταινε να βλέπει φωτογραφίες και βίντεο και να ονειρεύεται τη στιγμή που θα βρισκόταν εκεί και θα έβλεπε τους αγαπημένους της ήρωες.

Όταν, λοιπόν, συνάντησε τις νεράιδες, ήταν αναμενόμενο ότι η βαθύτερη επιθυμία της θα ήταν να πάει στην Disneyland στη Γαλλία. Της αρέσουν πολύ οι πριγκίπισσες, με αγαπημένη της να είναι η Ραπουνζέλ, γιατί έχει υπέροχα, μακριά μαλλιά! Της αρέσουν και τα τραγούδια από τις ταινίες της Disney και όλος αυτό ο μαγικός κόσμος. Χαμογελαστή και επικοινωνιακή, με μεγάλο ενθουσιασμό, μας ρώτησε με μεγάλη απορία πώς μπορούμε και εκπληρώνουμε τις ευχές των παιδιών. Και με περισσή γλυκύτητα μάς είπε πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει και αυτή νεράιδα του Make-A-Wish και να σκορπίζει χαρά και δύναμη στα παιδιά!

Η Αθανασία και η οικογένειά της πέρασαν μοναδικές στιγμές στην Disneyland. Είναι κάτι που τους έμεινε χαραγμένο στη μνήμη. Συγκεκριμένα, η μικρή είπε ότι η Disneyland είναι το πιο σημαντικό πράγμα που της συνέβη! Το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία και τελικά ήταν ακόμα πιο παραμυθένιο από ότι είχε φανταστεί.

Τα λόγια της μητέρας της ήταν για εμάς το καλύτερο δώρο:

«Δημιουργείτε παιδικά χαμόγελα! Τα παιδιά γίνονται ευτυχισμένα και χαρούμενα μέσα από αυτή τη διαδικασία! Ακόμα και για τους μεγάλους είναι κάτι το ονειρικό. Μας κάνατε όλους να ζήσουμε μεγάλες συγκινήσεις. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, Myikona, Craftbox