Η τετράχρονη Αλεξάνδρα γνώριζε καλά το παραμύθι της μικρής γοργόνας. Οι εικόνες με τα λαμπερά χρώματα της θάλασσας, τις πολύχρωμες ουρές, και τα όμορφα κοσμήματα είχαν εντυπωθεί για τα καλά στο μυαλό της, και έτσι όταν η νεράιδά της, τη ρώτησε τι θα ήταν εκείνο που θα την έκανε πραγματικά ευτυχισμένη, δεν δίστασε να ευχηθεί να γίνει γοργόνα. Η αποφασιστικότητα της μικρής μας, έκανε τη νεράιδα να βιαστεί να κάνει τη βαθύτερη επιθυμία της πραγματικότητα.

Σε έναν χώρο μαγικό, με λαμπερά θαλασσινά χρώματα και αμέτρητες γοργόνες, η Αλεξάνδρα γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά αυτά τα μαγικά πλάσματα. Τα μακριά μαλλιά τους και τα φωτεινά χαμόγελα ήταν εκείνα που της τράβηξαν πρώτα την προσοχή. Οι γοργόνες μας, κάνοντας ένα κύκλο γύρω από τη μικρή μας και χρησιμοποιώντας τις μαγικές δυνάμεις τους, χάρισαν στην Αλεξάνδρα μια πανέμορφη ουρά στα αγαπημένα της χρώματα, γαλάζιο και ροζ. Με έναν τρόπο μαγικό και τα μαλλιά της άλλαξαν, και, πριν καλά-καλά το καταλάβει, βρέθηκε να κολυμπάει με τις υπόλοιπες γοργόνες!

Όταν το κολύμπι τελείωσε, έμενε μονάχα η μικρή μας να ανοίξει τα αμέτρητα δώρα που η νεράιδά της μαζί με τις γοργόνες της είχαν φέρει. Δώρα μικρά και μεγάλα σε διάφορα σχήματα χάρισαν στην Αλεξάνδρα το πιο πλατύ χαμόγελο. «Σας ευχαριστώ για όλα! Το παιδί μου γύρισε πίσω! Έγινε όπως ήταν παλιά!» ήταν τα λόγια της μαμάς της και η ελπίδα που φώτιζε το πρόσωπο της πιο όμορφης γοργόνας, επιβεβαίωνε πως ήταν αλήθεια.  

θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Άρτεμις Τόλλη, Γιάννης Καρβουνάς, Δήμητρα Μπουρνάζου, Ειρήνη Αδάμου, Αριέτα Δημητρίου, Αιμιλία Κριτικίδη, Βασιλική Ρόκκου, Ελένη Νικόλα, Πέγκυ Παπανδρέου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Xplore, Θέατρο Λίχνος, Looklike.gr, DANCE & FOOTBALL, Act&React, Grand Hyatt Athens, Aegeo Spas, Vibes pro, Soundstruck.gr , Disney, Νάνος Παύλος, Fresh Patisserie, Επιλέγειν, Deplan V ,  Rita’s Hairplay, The burger joint  

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!