Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ δραστήριο παιδί, γεμάτος όνειρα και πολλά ενδιαφέροντα. Μια από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι το Gaming και ως φανατικός οπαδός όλων των παιχνιδιών – με αυτοκίνητα και όχι μόνο – ευχήθηκε κάτι απόλυτα σχετικό!!! Με όλη του τη θέληση λοιπόν ζήτησε από τις νεράιδες του οργανισμού, έναν υπολογιστή Gaming με τον οποίο θα μπορούσε να παίζει και να διαβάζει όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί.

Φυσικά οι νεράιδες του έβαλαν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν μία ημέρα μοναδική! Γνωρίζοντας την αγάπη του Αλέξανδρου για τα γρήγορα αυτοκίνητα φρόντισαν να του κάνουν μία ακόμα ξεχωριστή έκπληξη: επισκέφθηκε ειδικούς οι οποίοι του μίλησαν και του εξήγησαν όλους τους κανόνες για την ασφαλή οδήγηση. Πήρε γνώσεις που τον ενθουσίασαν και τον άφησαν έκπληκτο, καθώς όχι μόνο έμαθε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά μπήκε και σε αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα ήταν αγωνιστικό – κάτι το οποίο λατρεύει – και δεν πίστευε στα μάτια του. Έκανε γύρους σε ειδική πίστα και ενθουσιάστηκε με την ταχύτητα και τους ελιγμούς του αυτοκινήτου με τον ειδικά καταρτισμένο οδηγό, και φυσικά με την ασφάλεια που απαιτείται.

Όμως η ημέρα του επιφύλασσέ πολλές εκπλήξεις ακόμα, καθώς αυτό που ποθούσε περισσότερο δεν το είχε λάβει. Έτσι, μετά από αδρεναλίνη του που έφτασε στα ύψη, επιβαλλόταν ένα όμορφο και πλούσιο γεύμα! Ο μικρός μας κατευθύνθηκε στο εστιατόριο όπου τον περίμεναν πολλές γευστικές απολαύσεις. Εκεί όμως τον περίμενε και η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας! Ο καινούριος του υπολογιστής, πακεταρισμένος σε όμορφα κουτιά με κορδέλες και περιτυλίγματα, ήταν μπροστά στα μάτια του. Ανυπόμονος και κατενθουσιασμένος περιεργάστηκε κάθε καινούριο αντικείμενο, ενώ τα μάτια του δε σταματούσαν να σπιθοβολούν ευτυχία!

Η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, μας δήλωσε με ικανοποίηση, θα του μείνει αξέχαστη!

τους εθελοντές μας: Σταυρούλα Σεϊμένη, Βασιλική Ρόκου

τους χορηγούς σε είδος: Driving Academy, TGI Fridays, MAX PERRY, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!