Παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει με την ασθένειά του, ο Αλέξανδρος δεν παύει να είναι ένας έφηβος γεμάτος ζωντάνια και ενθουσιασμό, με μεγάλη αδυναμία στο gaming και στους φίλους του. Καθώς όλοι οι φίλοι του έχουν κονσόλες παιχνιδιού, αποφάσισε κι αυτός πως η ευχή του ήταν να μπορούν να παίζουν όλοι μαζί, να έρθουν πιο κοντά, αποκτώντας και εκείνος με τη σειρά του ένα PlayStation. Όχι, όμως, ένα απλό playstation, αλλά το συλλεκτικό PlayStation 5 Marvel’s Spiderman.

Ήθελε η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του να είναι πραγματικά μοναδική. Αυτό, φυσικά, ήθελε και η νεράιδά του. Έτσι, οι δυο τους μαζί σχεδίασαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και μετρούσε τις ώρες, μέχρι να φτάσει η μεγάλη στιγμή. Είχε γίνει η μόνη του σκέψη, επισκιάζοντας οποιαδήποτε δυσκολία της καθημερινότητάς του. Είχε εστιάσει στην ευχή του και χαμογελούσε κρυφά, ανυπομονώντας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη την ημέρα χωρίς τους φίλους του. Έτσι, ένα πολυτελές βαν παρέλαβε όλη την παρέα και την οικογένειά του και τους πήγε στον κινηματογράφο, όπου θα παρακολουθούσαν την ταινία, που ο ίδιος ο Αλέξανδρος είχε επιλέξει, σε ιδιωτική προβολή και στην καλύτερη αίθουσα. Καθισμένοι στις αναπαυτικές τους πολυθρόνες, με το απαραίτητο ποπ κορν ανά χείρας, απόλαυσαν την ταινία.

Ήταν πια ώρα φαγητού! Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο, όπου το τραπέζι τους ήταν στολισμένο με ένα σωρό πακέτα! Ο Αλέξανδρος άρχισε να τα ανοίγει ενθουσιασμένος, μέχρι που ξεπρόβαλε και το Playstation. Το πρόσωπό του φωτίστηκε από το λαμπερό χαμόγελό του! Οι φίλοι του τον επευφημούσαν και η χαρά του δεν περιγράφεται με λόγια. Το γεύμα συνεχίστηκε σε ένα χαρούμενο κλίμα, γεμάτο γέλια και νεανικές συζητήσεις.

Όπως μας είπαν οι ίδιοι, ήταν μία μέρα που όλη η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ!

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SONY HELLAS, VILLAGE CINEMAS, TGI FRIDAYS, EXPERT HELLAS, ΜΙΛΤΟΣ, MYIKONA, CRAFTBOX, LINARDAKIS CARGO

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Κωνσταντίνος Καραματίδης