Ο Αλέξανδρος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με πολλή υπομονή. Χρειάστηκε να περιμένει 2 ολόκληρα χρόνια για να συναντήσει τους αγαπημένους του Unboxholics. Στην ερώτηση που απεύθυνε η νεράιδα της εκμαίευσης για τον λόγο που επιθυμούσε να συναντήσει τους UH απάντησε με σιγουριά: «Ήταν η παρέα του στο νοσοκομείο από την πρώτη ημέρα...».

Λίγο ο covid, λίγο η μεγάλη απόσταση από το πανέμορφο νησί του ως την Αριδαία και έτσι απλά και γρήγορα, μεγαλώσαμε μαζί του κατά 2 όμορφα χρόνια και… κάτι…

Ο Αλέξανδρος είναι λάτρης του Harry Potter και της τριλογίας Lord of the Rings. Έτσι, αποφασίσαμε οι συζητήσεις να είναι σχετικές με τον Harry Potter. Επιστρατεύσαμε τους ειδικούς: ο κος Βασίλης Μωιτσίδης, στέλεχος μεγάλης εκδοτικής εταιρείας που φρόντισε να παραλάβει ο Αλέξανδρος και όλη τη συλλεκτική συλλογή των βιβλίων Harry Potter, ήταν ο άνθρωπός μας. Τα βιβλία τα στέλναμε στον Αλέξανδρο σιγά-σιγά για να τον «εξετάζουμε» έπειτα από κάθε ανάγνωση και να του λύνουμε απορίες, με τη βοήθεια του κ. Μωιτσίδη. Έγιναν 2 συναντήσεις. Kαι στις δύο ήταν απόλυτα προετοιμασμένος και διαβασμένος, και είχε και ερωτήσεις ή παρατηρήσεις!

Ο καιρός περνούσε και οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για το ταξίδι μας. Περιμέναμε όλοι ανυπόμονα για τη μεγάλη ημέρα. Μην νομίζετε, είναι και δικοί μας αγαπημένοι οι UH! Το ραντεβού μας ορίστηκε για Νοέμβρη. Πήραμε απόφαση ότι το μεγάλο – οδικό μας – ταξίδι και θα γινόταν τέλη του μήνα. «Νεράιδα, οι UH έχουν γυρίσματα στην Αθήνα μέχρι τις 24 του μήνα. Να σας περιμένουμε εκείνο το ΣΚ που ακολουθεί;», μας είπε ο  αγαπημένος μας Αλέξανδρος Καρατζάς. Βροχή τα τηλέφωνα για τα κανονίσματα! «Μήπως να μοιράσουμε την απόσταση και να βρεθούμε στην Αθήνα;» ήταν η πρώτη σκέψη όλων… Το μόνο ζήτημα που ανησυχούσε τη νεράιδα ήταν ότι δεν θα έβλεπε το στούντιο, το “άντρο” των live!

«Νεράιδα, με νοιάζει μόνο να δω τα παιδιά και να μιλήσω μαζί τους. Τίποτα παραπάνω!», ήταν η απάντηση. Τόση δύναμη είχε η επιθυμία του! Και έτσι έγινε. Η είσοδος του Αλέκου και του Σάκη, γέμισαν τον χώρο με την αισιοδοξία τους και τη θετική τους ενέργεια. Όπως πάντα, γνήσιοι και με χιούμορ, τα είπαν για ώρα με τον Αλέξανδρο και τον αδερφό του, καθώς και με τον Αναστάση που ήταν μαζί τους. Έκαναν βιντεοκλήσεις με όλη την ομάδα, με τους φίλους του Αλέξανδρου και η ώρα πέρασε ευχάριστα. Ακόμα και όταν έπρεπε να αποχωρήσουν για το γύρισμά τους, συνέχισαν όρθιοι να συζητούν χωρίς τελειωμό και να φωτογραφίζονται, με κίνδυνο να καθυστερήσουν στο γύρισμα τους. Τέτοια ήταν η ενέργειά τους!

Ο Αλέξανδρος, με γεμάτη την ψυχή του, χαμογελούσα σιωπηλά και σε όλο το δρόμο για την επόμενη στάση μας. Ναι, ακολούθησε και επόμενη στάση για διασκέδαση, μα η υπέροχοι UH είχαν επισκιάσει τα πάντα, όσο καλά και αν πέρασαν μαμά και νεράιδα αγκαλιασμένες στη συνέχεια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα των Unboxholics για το χρόνο και την αγάπη που αφιέρωσαν στον Αλέξανδρο! Έχετε την αγάπη μας! 

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Χρυσούλα Σπανού, Βασίλης Μωιτσίδης, Στεφανία Χατζόγλου, Μαρία Μαλανδράκη, Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, SEPHORA, ZARA, TGI Friday’s, LA PASTERIA, ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix productions

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!