Ο Αλέξανδρος, ως ένας τυπικός έφηβος, τρελαίνεται για την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά gadgets. Ειδικά τώρα με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, περνάει τον περισσότερο χρόνο του σπίτι, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, ένας καλός gaming υπολογιστής ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του. Μας εξήγησε κιόλας ακριβώς πώς τον είχε ονειρευθεί: με τα πάρα πολλά πολύχρωμα LED φώτα του και  το ειδικό gaming ποντίκι, με το οποίο θα παίζει και θα κερδίζει όλους τους αντιπάλους του! Η περιγραφές του για το μηχάνημα που ήθελε ήταν εντυπωσιακές, και εμείς έπρεπε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες!

Μην έχοντας μιλήσει για την ασθένειά του στον περίγυρό του, ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να έχει κόσμο τη μέρα της ευχής του. Του αρκούσε να γίνει στο σπίτι του ήσυχα, παρέα με την οικογένειά του. Άλλωστε, αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο ήταν να πάρει τον πολυπόθητο υπολογιστή! Αυτό όμως που δεν περίμενε, όπως μας είπε, ήταν όλα όσα συνόδευαν εκείνον. Όλα τα περιφερειακά και αξεσουάρ, προκειμένου να απολαμβάνει μία ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Επίσης, όλα εκείνα που θα τον βοηθήσουν να αξιοποιήσει τον νέο του υπολογιστή και για τα μαθήματά του.

Η νεράιδα και το ξωτικό που τον επισκέφθηκαν, τον βοήθησαν σε όλη τη διαδικασία στησίματος και σεταρίσματος του υπολογιστή, και πέρασαν μαζί του ένα όμορφο απόγευμα με συζητήσεις, γέλια και πολύ gaming!

Την επόμενη μέρα, όπως μας εκμυστηρεύθηκε η μητέρα του, έλεγε συνέχεια ότι ήταν ενθουσιασμένος με τον καινούργιο του υπολογιστή και με όλη την εμπειρία που έζησε, που ούτε εκείνος, αλλά ούτε η υπόλοιπη οικογένεια μπορούσε να φανταστεί. Βλέποντας τη χαρά του παιδιού τους, οι γονείς μάς εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν το έργο μας με όποιον τρόπο μπορούν!

Όταν οι γονείς των παιδιών ευχής αγκαλιάζουν το έργο μας με τόση αγάπη, δείχνοντας τέτοιον ζήλο για έμπρακτη βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, δε μπορεί από μεριάς μας παρά να έχουμε σιγουρευθεί ότι έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε σε ακόμα μία οικογένεια τη μαγική δύναμη της ευχής. Μία δύναμη που του προσφέρει χαρά και την έχει τόσο ανάγκη.

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Ανδρέας Ψάλτης

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Παναγιώτης Μηνάς, Νίκος Πατσίδης, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!