«Μέχρι και την τελευταία στιγμή μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι θα κάνουμε αυτό το ταξίδι. Έμεινα έκπληκτη από την άψογη οργάνωση και δεν σας κρύβω ότι συγκινούμαι με όλη αυτή την ανιδιοτελή προσφορά. Χαρήκαμε, περάσαμε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς που κυρίως αποτυπωνόταν στα προσωπάκια των παιδιών», μας είπε η μητέρα της Αλκμήνης.

Ένα φαινομενικά άπιαστο όνειρο έγινε πραγματικότητα και όλη η οικογένεια έζησε μία αξέχαστη εμπειρία στο ονειρεμένο Ροβανιέμι. Η Αλκμήνη κάθε χρόνο ανυπομονεί να έρθουν τα Χριστούγεννα, για να έρθει και ο Άγιος Βασίλης. στιγμή που βρέθηκε στο Ροβανιέμι, Η ιδέα του πολύωρου ταξιδιού με το αεροπλάνο, το στολισμένο και χιονισμένο χωριό, τα ξωτικά, οι δραστηριότητες, όλα ηχούσαν στα αυτιά της τόσο παραμυθένια και μαγικά που μετά βίας έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα του ταξιδιού! Η μεγάλη στιγμή έφτασε, όλα ήταν έτοιμα, αλλά ακόμη και το τελευταίο λεπτό, μικροί και μεγάλοι δυσκολεύονταν να πιστέψουν ότι θα ζούσαν μία τέτοια εμπειρία. Δεν πίστευαν ότι θα ξεφύγουν από την καθημερινότητα και θα προσγειωθούν σε ένα μέρος βγαλμένο από παραμύθι. 

Φθάνοντας στο Ροβανιέμι, ένιωσε ότι μπήκε σε έναν μαγικό κόσμο. Είδαν από κοντά ταράνδους και πολικές αρκούδες, έκαναν βόλτα με έλκηθρο, έπαιξαν με το χιόνι και, φυσικά, γνώρισαν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και τα σκανδαλιάρικα ξωτικά του. Αναμνήσεις και συναισθήματα που θα μείνουν χαραγμένα στις ψυχές όλης της οικογένειας.

θερμά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Nordix, Free Now