Τι κι αν υπήρχαν δυσκολίες και αναποδιές και αναβολές; Τίποτα δεν ήταν αρκετό να στερήσει από τον Αμαρίλντο τη χαρά και την προσμονή στο ταξίδι της ευχής του. Και φυσικά, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει ούτε τη νεράιδα του από το να οργανώσει εκπλήξεις και μία μέρα με όλα όσα του αρέσουν αλλά είχε στερηθεί. Μία μέρα ανέμελη, γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση.

Αυτό που είχε ευχηθεί ο Αμαρίλντο ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί να παίζει παιχνίδια και να επικοινωνεί με τους φίλους του όπου κι αν βρίσκεται.

Δύο υπέροχες νεράιδες υποδέχτηκαν την οικογένεια στην είσοδο του Allou! Fun Park, για να παίξουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Η νεράιδά του είχε φροντίσει, ώστε η μία νεράιδα να μιλάει τη γλώσσα καταγωγής του Αμαρίλντο, για να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και η συγκεκριμένη λεπτομέρεια προσέφερε ακόμα περισσότερη χαρά στην οικογένεια και ένα μεγαλύτερο αίσθημα οικειότητας.

Τρενάκια, συγκρουόμενα, απίθανα παιχνίδια και ο Αμαρίλντο ασταμάτητος, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του! Αφού χόρτασαν παιχνίδι, παρέα με τον αδερφό του και τον ξάδερφό του, και έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια, ένα λαχταριστό γεύμα με burgers για τα οποία τρελαίνεται ήταν ότι έπρεπε. Μπαίνοντας, όμως, στο εστιατόριο, τους περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις. Ένα τραπέζι στολισμένο με χρωματιστά μπαλόνια, αστεράκια και πολλά δώρα! Ο Αμαρίλντο ξετρελάθηκε και άρχισε να τα ανοίγει ανυπόμονα. Ενθουσιάστηκε με όλα, αλλά άρχισε να ανησυχεί πως είχαμε ξεχάσει το κινητό του. Οι νεράιδες άρχισαν να ψάχνουν τριγύρω, μέχρι που εμφανίστηκε ένας σερβιτόρος που στο δίσκο του, αντί για φαγητό, είχε ένα ακόμα πακέτο για τον Αμαρίλντο, το πιο σημαντικό: το πολυπόθητο κινητό!

Όταν το είδε, έλαμψε ολόκληρος. Επιτέλους είχε φτάσει η στιγμή να το πάρει στα χέρια του! Κι επειδή οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό, η τούρτα του ήταν το καλύτερο επιστέγασμα για να αναφωνήσουν όλοι «Αμαρίλντο, η ευχή σου εκπληρώθηκε!». Ο Αμαρίλντο, επειδή δεν είχε δει πολλά πράγματα στην Αθήνα, κοιτούσε παντού γύρω του με ενθουσιασμό. Και αυτό που μας είπε ο ίδιος στο τέλος ήταν ό,τι πιο όμορφο μπορούσαμε να ακούσουμε: «Σας ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά χρειαζόμουν μια τόσο τέλεια μέρα!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βασιλική Ρόκου, Εύα Μυτκόλλι

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TGI Friday’s, Allou! Fun Park, Fresh Patisserie, Ραδιοταξί Κόσμος, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!