Η πρώτη ευχή της όμορφης Αναστασίας αφορούσε επίσκεψή της στο Παρίσι, την αγαπημένη της πόλη. Όμως η Αναστασία είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει καλά πώς να αγωνίζεται και να νικά. Τα «διλήμματα» είναι πρόσκαιρα και οι αποφάσεις γρήγορες, μετρημένες και αποτελεσματικές. Έτσι, αμφιταλαντεύτηκε για λίγο, γνωρίζοντας πως το να ταξιδέψει για να βρεθεί στην Πόλη του Φωτός  δε θα ήταν εύκολο μέσα στο θολό τοπίο του κορωνοϊού, και πήρε τη μεγάλη απόφαση…

Ως ταλαντούχα gamer ευχήθηκε να αποκτήσει ένα αντίστοιχο setup. Ώριμη και κατασταλαγμένη καθώς είναι, ήξερε πολύ καλά τι ήθελε. Στην αναζήτηση του υπολογιστή, που θα ήταν ιδανικός για εκείνην, δεν ήταν μόνη της. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό της, υπήρξαν εξαιρετικοί συνομιλητές των ειδικευμένων τεχνικών του Κάνε-Μια-Ευχή. Κατόπιν πολλών διαβουλεύσεων και συζητήσεων, μαζί ως μία υπέροχη ομάδα, αποφάσισαν κομμάτι-κομμάτι τι ακριβώς θα ζητούσε από τις νεράιδες το πανέμορφο κορίτσι μας.

Και φυσικά οι νεράιδες έπιασαν δουλειά! Γιατί σκοπός τους δεν ήταν απλά να παρουσιάσουν έναν υπολογιστή, αλλά και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και μία φοβερή gaming καρέκλα, που θα της πρόσφεραν μία πραγματικά ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία gaming. Όλα επιλεγμένα κατάλληλα, και με αγάπη, για την Αναστασία.

Αφού λοιπόν τα συγκέντρωσαν όλα και δρομολόγησαν την αποστολή τους στην Αναστασία, κανόνισαν να παραλάβει και ένα σωρό άλλα δώρα που ταιριάζουν σε ένα  16χρονο κορίτσι, μία υπέροχη τούρτα και, φυσικά, έναν τεχνικό που τη βοήθησε να στήσει και να σετάρει τον καινούργιο της υπολογιστή! Πλέον όλα ήταν έτοιμα για την Αναστασία να απολαύσει τα αγαπημένα της παιχνίδια.

«Δε τα περίμενα όλα αυτά! Είναι όλα καταπληκτικά!», μας είπε η Αναστασία. Κι έτσι, ενώ οι νεράιδες αγωνιούσαν για το αν θα κατάφερναν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες της, ακούγοντάς την τελικά ησύχασαν πως ένα ακόμη παιδί θα ζήσει το όνειρό του.

Αναστασία μας, να είσαι γερή και πάντα τόσο μαχητική ώστε να ξεπερνιούνται οι προσδοκίες της ζωής σου!

θερμά για την υιοθεσία της ευχής την L’ Oreal Hellas 

τους χορηγούς σε είδος: Hellas Phone, Madit, ζαχαροπλαστείο Elite, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)