Μία ξάστερη νύχτα του Ιανουαρίου η Αναστασία «πραγματοποίησε το μεγαλύτερό της όνειρο», όπως θα την ακούσετε να λέει και στο video της ευχής της. Στο πλευρό της είχε νεράιδες και ξωτικά, που σαν κομπάρσοι σε ταινία τη θαύμαζαν να ζει μία τις πιο όμορφες νύχτες της ζωής της. Πώς το κατάλαβαν; Από τα μάτια της που έλαμπαν ολόκληρο το βράδυ.

Όμως εκείνο το βράδυ δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αναστασία συναντούσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πριν καιρό, οι νεράιδες «άρπαξαν» την ευκαιρία και κανόνισαν να τον συναντήσει ξανά, έστω και για λίγα λεπτά, στα backstage της συναυλίας του Κωνσταντίνου με τον 50 cent, στις 30 Οκτωβρίου, σε μία ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη. Από τότε, περίμενε υπομονετικά την ημέρα που θα βρεθεί ξανά κοντά του.

Και η ημέρα εκείνη έφτασε. Και ήταν η – σχεδόν – ημέρα των 17ων γενεθλίων της. Η Αναστασία φόρεσε το ομορφότερο φόρεμά της. Με την αγαπημένη της αδερφή, που πάντοτε στεκόταν σαν βράχος στο πλευρό της, αλλά και τους δύο γλυκύτατους γονείς της, συνάντησαν τις δύο νεράιδες στο μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος. Ήταν θέμα λίγης ώρας μέχρι να έρθει να τους υποδεχθεί ο αγαπημένος μας Γιάννης Σολδάτος και να τους οδηγήσει στο καμαρίνι του αγαπημένου της Κωνσταντίνου.

Πηγαίνοντας προς το καμαρίνι σαν να ακούγαμε την καρδιά της Αναστασίας που ήταν έτοιμη να πεταχτεί έξω από το στήθος της. Ήταν λιγοστά τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγει ο Κωνσταντίνος από το δωμάτιό του, αλλά έμοιαζαν σαν ώρες για την Αναστασία που καρδιοχτυπούσε από την αγωνία της.

Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν με ιστορία που πιο εύκολα θα σας διηγηθεί το video της ευχής της παρά εμείς. Δείτε το και θα καταλάβετε!

θερμά για τις δωρεές το κοινό της εκπομπής «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελένη Νικόλα, Στεφανία Χατζόγλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TEATRO ATHENS, LA PASSARELLA, EDMEA CARA, ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΡΑΣ, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!