Μία πολύ γλυκιά ευχή περιγράφει η νεράιδα της την ευχή της Αναστασίας. Ένα πολύ γλυκό παιδί, μία πολύ γλυκιά οικογένεια και ένα πολύ γλυκό σκυλάκι, που ήθρε για να γίνει και το νέο της μέλος: η Φραουλίτσα! Αυτό το όνομα διάλεξε η Αναστασία!

Όταν τη ρωτήσαμε για την ευχή της, ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία της, είπε ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να αποκτήσει ένα μικροσκοπικό χνουδωτό σκυλάκι που δεν θα μεγαλώσει σε μέγεθος και θα είναι η αυτοκόλλητη παρέα της. Είχε ήδη διαλέξει το όνομα. Ήξερε, βλέπετε, ότι θα είναι θηλυκό, και ονειρευόταν να αποκτούσε και όλη την «προίκα» του μαζί: κρεβατάκι, καλαθάκι, κορδελίτσα, κοκκαλάκι, παιχνίδια, λουράκι και πιατάκια για το νερό και την τροφή του – όλα στα αγαπημένα της χρώματα του ουράνιου τόξου και ροζ!

Τέτοια πολύχρωμα και χαρούμενα όνειρα έκανε η Αναστασία μας και πριν προλάβει να το καταλάβει, η ευχή της εκπληρώθηκε! Τα ξωτικά και οι νεράιδες φρόντισαν πολύ γρήγορα για τα πάντα. Βρήκαν έναν όμορφο χώρο, έκρυψαν κάποια δωράκια για το σκυλάκι σε διάφορα σημεία και το πιο σημαντικό: η Φραουλίτσα καθόταν ήρεμα και υπομονετικά, περιμένοντας την Αναστασία. Αν και κουτάβι, ένιωθε σίγουρα ότι κάτι καλό την περίμενε κι έτσι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για την αναμονή. Ούτε που ακούστηκε η φωνούλα της.

Η Αναστασία μπήκε στον χώρο μαζί με τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια της σωστό μοντέλο και φορώντας το καλύτερό της χαμόγελο. Κοίταζε γύρω της υποψιασμένη, αλλά σκυλάκι δεν έβλεπε πουθενά. Μέσα από ένα κυνήγι θησαυρού ανακάλυψε όλα τα απαραίτητα για το σκυλάκι της, όπως είχε ονειρευτεί, καθώς κι ένα σωρό δώρα για εκείνη. Η Φραουλίτσα όμως πουθενά… Μήπως τελικά δεν θα την έπαιρνε εκείνη την ημέρα; Είχε αρχίσει να έχει κάποιες αμφιβολίες, μέχρι που ακολουθώντας τη νεράιδα ανακάλυψε το – εννοείται ροζ – καλαθάκι μεταφοράς.

Η χαρά της δεν περιγράφεται! Αμέσως την έσφιξε στην αγκαλιά της και η Φραουλίτσα σαν να ανήκε εκεί ήδη από καιρό, απολάμβανε τα χάδια και την αγάπη της Αναστασίας. Από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστες. Κοιμούνται αγκαλιά, είναι συνέχεια μαζί και όλη η οικογένεια είναι πολύ ευτυχισμένη! Η Φραουλίτσα έφερε χαρά και ακόμα περισσότερη αγάπη σε μία υπέροχη οικογένεια.

θερμά τα Pet City για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δημήτρης Μπανταλάκης, Κέλλυ Ατσαλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Στραβοδοξάρι, Biscotti di Emma, Νεκτάριος Φωτεινάκης, Μπινιχάκης Μιχάλης, Mεταφορική Καστελλιανάκης , ROYAL CANIN HELLAS, Μαριλένα Σπύρου Αγαπουλάκη

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!