Κάποια όχι πολύ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις του Ανδρέα, μία μέρα πριν την προγραμματισμένη εκπλήρωση της ευχής του, του προκάλεσαν θυμό και απογοήτευση. Ανυπομονούσε να ολοκληρωθεί το ταξίδι της ευχής του και να αποκτήσει τον υπολογιστή που τόσο λαχταρούσε. Η μητέρα του, πιστεύοντας στη δύναμη της ευχής, αποφάσισε και επέμεινε μάλιστα να μην ακυρώσουμε τίποτα και η εκπλήρωση να γίνει κανονικά, ώστε ο Ανδρέας να πάρει τη δύναμη και τη χαρά που τόσο είχε ανάγκη.

Έτσι κι έγινε. Το escape room γέμισε από φωνές και γέλια! Ο Ανδρέας και οι φίλοι του το διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους, καθώς κανείς τους δεν είχε επισκεφθεί δωμάτιο απόδρασης μέχρι τότε.

Ένας έφηβος πολύ κοινωνικός, με μεγάλη παρέα, που αγαπάει το gaming και να κάνει επεξεργασία σε βίντεο. Αυτός είναι ο Ανδρέας μας. Και η ευχή του, φυσικά, δεν ήταν άλλη από το να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Και το ταξίδι της ευχής του ήθελε να το κάνει μαζί με όλους τους αγαπημένους του φίλους.

Όλες οι συνεννοήσεις είχαν γίνει με τη μητέρα του και την αδερφή του, γιατί θέλαμε να παραμείνει έκπληξη. Ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα. Όταν, λοιπόν, μετά το escape room επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι του, βρήκε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Ο υπολογιστής που είχε ευχηθεί να αποκτήσει βρισκόταν μπροστά του! Έμεινε να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό, σαν να μην το πίστευε.

Μαζί με τους φίλους του, άρχισαν να ανοίγουν τα πακέτα με τα υπόλοιπα δώρα που τον περίμεναν. Έβγαζαν κορδέλες, έσκιζαν περιτυλίγματα, γελούσαν.. Διασκέδασαν όλοι μαζί παρέα για ώρες. Το σπίτι πλημμύρισε χαρούμενες εφηβικές φωνές και η σκιά των εξετάσεων της προηγούμενης ημέρας είχε ήδη χαθεί.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Διονύσης Μπογδάνος, Κωνσταντίνος Κονταξής

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.Β.E., Escape Land, Ελισάβετ Patisserie, Blue Soft

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: e-food

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!