Ο Ανδρέας είναι ένας 18χρονος φοιτητής με πολλά ενδιαφέροντα και πολλές γνώσεις. Σπουδάζει Ιατρική και είναι πολύ συνεπής και συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλει. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ευχή του ήταν να πάει στην Ελβετία με σκοπό να κάνει snowboard. Είναι γεγονός πως, όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει. Έτσι, μετά από ατελείωτες ώρες μάθημα, κατάφερε να γίνει όχι απλώς καλός, αλλά πολύ καλός! Τα σλάλομ στις χιονισμένες πλαγιές έδιναν κι έπαιρναν, με μερικά διαλείμματα για ένα ζεστό ρόφημα να πάρει δυνάμεις και μετά συνέχιζε.

Ξετρελάθηκε!, όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Η νεράιδά του ήξερε ότι λατρεύει τα τοπία και θα του άρεσε πάρα πολύ εάν μπορούσε να ταξιδέψει στον τελικό του προορισμό με θέα τα χιονισμένα τοπία. Δεν του χάλασε, λοιπόν, χατίρι και κανόνισε να κάνει τη διαδρομή με τρένο. Ο Ανδρέας είχε χαθεί στην ομορφιά, που αντίκριζε και δεν χόρταινε να κοιτάζει το απέραντο λευκό, τα γραφικά χωριά και τα πανύψηλα βουνά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν τον εμπόδισε στιγμή το κρύο και απόλαυσε κάθε στιγμή στο έπακρο!

Δήλωσε «άφωνος» από την εμπειρία που έζησε και που δεν είχε φανταστεί καν όταν μας εμπιστευόταν την ευχή του, ενώ η μητέρα του, συγκινημένη, μας είπε ότι ξέχασαν την ασθένεια και η ψυχολογία τους πήγε στα ύψη – τόσο γέλιο και ευτυχία είχαν καιρό να ζήσουν.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MYIKONA, CRAFTBOX