Ο αξιολάτρευτος Ανδρέας μας είναι ένας δεινός gamer. Λατρεύει τους υπολογιστές και παρακολουθεί ένα σωρό YouTubers. Αγαπημένος του δεν είναι άλλος από τον Στρατάκη από τους Unboxholics.

Ο Ανδρέας μας γνώρισε τις νεράιδες, όταν ακόμα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Είχε να διανύσει έναν δύσκολο αγώνα και η γνωριμία τους ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αμέσως, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους και ο μικρός μας εμπιστεύτηκε και πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε αυτές. Έτσι, τους εκμυστηρεύτηκε ότι αυτό που θα επιθυμούσε αληθινά είναι να αποκτήσει τον δικό του υπολογιστή gaming.

Οι νεράιδες, λοιπόν, ανυπομονούσαν να βγει ο μικρός μας από το νοσοκομείο και να του ετοιμάσουν κάτι που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. H μέρα αυτή δεν άργησε να έρθει και ο μικρός μας έδωσε ραντεβού με τις νεράιδες και τα ξωτικά σε ένα internet café, όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο χώρος είχε κλειστεί μόνο για εκείνον και τον αγαπημένο του Γιώργο Στρατάκη. Και, μόλις ο μικρός μας τον αντίκρισε, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία. Ένα τεράστιο χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του. Οι δυο τους έπαιζαν δίχως αύριο κάθε λογής ηλεκτρονικά παιχνίδια. Είχαν χάσει την αίσθηση του χρόνου και δεν ήθελε να τον αποχωριστεί.

Παράλληλα, όμως, κάτι ακόμα πιο μοναδικό οργανωνόταν στο σπίτι του. Τα ξωτικά είχαν τρυπώσει στο δωμάτιο του και έστηναν τον υπολογιστή του. Πληκτρολόγιο, ακουστικά, gaming καρέκλα, κρυφός φωτισμός led σιγά-σιγά έπαιρναν τη θέση τους στο δωμάτιό του.

Ο Ανδρέας είχε επιδοθεί τόσο στο παιχνίδι με τον αγαπημένο του YouTuber, που δεν είχε περάσει από το μυαλό του ότι ίσως αυτή να είναι η μέρα της ευχής του. Στον δρόμο της επιστροφής δεν σταμάτησε να μιλάει για την εμπειρία του και το πώς τα πέρασε. Φτάνοντας στο σπίτι όρμησε σαν σίφουνας μέσα, ανυπομονώντας να διηγηθεί και στον μπαμπά του όλα αυτά που έζησε. Αλλά, μπαίνοντας στο σπίτι, πάγωσε. Τα ξωτικά ήταν εκεί. Και αμέσως άρχισε να υποψιάζεται. Τα ξωτικά και οι νεράιδες τον οδήγησαν στο δωμάτιό του. Ανοίγοντας την πόρτα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ο υπολογιστής του! Αμέσως, έτρεξε να τον ανοίξει. «Παντού έχει δώρα!», αναφωνούσε.

Η μέρα αποδείχθηκε πολύ μεγάλη για τον Ανδρέα μας και δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς τις αγαπημένες του λιχουδιές, τα γλυκά και μια υπέροχη τούρτα. «Νεράιδες σας παρακαλώ, μπορείτε να ξαναέρθετε αύριο; Δεν θέλω να σας χάσω, θέλω να σας έχω στη ζωή μου», έλεγε καθώς αποχαιρετούσε τις νεράιδες. Ανδρέα μας η ευχή σου μπορεί να εκπληρώθηκε, αλλά οι νεράιδες θα είναι πάντα στην καρδιά, τις αναμνήσεις και τον υπολογιστή του!

θερμά τη HENKEL για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Καλαθάκη, Αγάπη Χαριτάκη, Βασίλης Βλαχάκης Λίντα Μαλλιωτάκη, Μαρία Χουρδάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ιn Spot, Manouello, Studio Manioros, Kρητικός Φούρνος, Ουτοπία

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!