Η εθελοντική ομάδα Ανδρόνικος, μια ομάδα 6 υπέροχων γυναικών, κατάφερε να πλημμυρίσει μια ολόκληρη πόλη με αστέρια. Φέτος, το Αστέρι της Ευχής για την ομάδα Ανδρόνικος ήταν ξεχωριστό, καθώς είχαν το δικό τους αστέρι. Αυτό με το όνομα της ομάδας επάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η Πτολεμαΐδα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου «ντύθηκε» σε χρώματα μπλε και κόκκινα, χρώματα που αντιπροσωπεύουν το Αστέρι της Ευχής και το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του Ανδρόνικου αντίστοιχα, καλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη τριήμερη γιορτή για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μέσα από αυτή την υπέροχη δράση αλλά και με την συνεχόμενη – καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς – έμπρακτη στήριξή τους, οι κάτοικοι κατάφεραν για ακόμη μια φορά να δώσουν φως στις ευχές των παιδιών μας.

Η εθελοντική ομάδα Ανδρόνικος ξεκίνησε να διαδίδει το όραμα του οργανισμού το 2019 και έκτοτε στέκεται στο πλευρό μας μοιράζοντας απλόχερα αγάπη και δίνοντας δύναμη σε όλους εμάς.

Ευχαριστούμε θερμά ένα-ένα τα μέλη της ομάδας, καθώς και όλους όσους είναι δίπλα μας αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας το έργο του οργανισμού και το Αστέρι της Ευχής.